Hitna reakcija Zvezdana Terzića na vest o odlasku Stankovića

08.04.2021

10:36 >> 13:20

0

Autor: D. B.

Generalni direktor Crvene zvezde izneo je jasan stav

Hitna reakcija Zvezdana Terzića na vest o odlasku Stankovića
Copyright MN Press

Navijači Crvene zvezde ne moraju da brinu – Dejan Stanković neće ovog leta otići sa klupe crveno-belih.

Vest iz Đenove da bi nova destinacije “mistera” crveno-belih mogla da bude Sampdorija naterala je čelne ljude kluba sa stadiona Rajko Mitić na hitnu reakciju.

U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao. Evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju – počeo je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

On je otkrio i do kada Stanković, koji je u sredu ostvario prvu pobedu u večitom derbiju kao trener, ima ugovorne obaveze sa crveno-belima.

Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku. Dejan Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30. juna 2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga – jasan je u svojoj nameri Terzić.

MN Press

Umesto zaključka, Terzić dodaje i sledeće:

Nadamo se da će još dugo predvoditi našu Zvezdu i osvojiti još mnogo trofeja, a nema sumnje da će Deki jednog dana predvoditi najveće evropske klubove – uveren je Terzić.

Pročitajte još

Podsetimo Stanković je na mesto šefa struke Crvene zvezde došao krajem decembra 2019. godine. Sa timom u kome je zakoračio na veliku fudbalsku scenu osvojio je šampionsku titulu prošle sezone, ove je uspeo da stigne do nokaut faze Lige Evrope gde ga je zaustavio Milan, a kako Zvezda ima prednost od 12 bodova u odnosu na Partizan jasno je da je gotovo već upisao još jednu titulu u Superligi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike