Navijači Nice blokirali autobus sa igračima: Dragović im dodatno zagorčao život (video)

04.12.2020

07:52 >> 08:22

0

Pri polasku na meč protiv Leverkuzena huiligani nisu dozvoli klupskom busu da se pomeri dalje od kapije trenažnog centra

Navijači Nice blokirali autobus sa igračima: Dragović im dodatno zagorčao život (video)
Copyright Profimedia

Francuska Nica neće igrati u prolećnom delu Lige Evrope! Sve šanse da se Nica nađe među 32 tima u drugoj rundi takmičenja propale su nakon meča sa Bajer Leverkuzenom na “Alijnac Rivijeri”. Nemci su se vratili kući sa pobedom 2:3, što je njihovog rivala ostavilo na deobi trećeg i četvrtog mesta grupe C sa ekipom Hapoela.

Pročitajte još: Nedović srušio bivši klub

Gosti su bili bolji tim od izrabranika čuvenog Patrika Vijere. Veći deo utakmice su bili u prednosti, a kod 1:1 drugo vođstvo im je obezbedio nesuđeni Zvezdin štoper Aleksandar Dragović, koji u poslednje vreme igra u fenomenalnoj formi.

Ovaj meč je imao i neslavnu uvertiru za domaću ekpu. Pri polasku na stadion iz trenažnog centra autuobus sa igračima bio je zaustavljen na kapiji od strane ultrasa Nice. Nezadovoljni huligani držali su neko vreme ekipu u neizvesnosti, jer su ljuti zbog njihovih partija ove sezone. Nica se trenutno nalazi na 11. mestu sa 17 bodova na kontu.

Pročitajte još: Stanković otvoren posle važne “nule”: Nije moglo lepše

I pritisak je urodio plodom. Patrik Vijera je sinoć otpušten.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike