Nedović srušio bivši klub

03.12.2020

22:41 >> 22:42

0

Autor: M. R.

PAO slavio protiv Olimpije u gostima - 80:77

Nedović srušio bivši klub
Copyright Profimedia/Javier Borrego / Spain DPPI

Drugu pobedu u nizu, četvrtu ove sezone u Evroligi, košarkaši Panatinaikosa zabeležili su protiv Olimpije iz Milana i to posle nadoknađenog zaostatka od 15 poena – 80:77. Posebno motivisan na ovom meču bio Nemanja Nedović, koji je protiv bivšeg tima prikazao odličnu partiju.

Srpski košarkaš je u pobedi učestvovao sa 16 poena i četiri asistencije. U poraženom sastavu najefikasniji je bio Kevin Panter, bivši košarkaš Crvene zvezde, sa takođe 16 poena i tri skoka.

Tri minuta i dve sekunde pre kraja Olimpija je vodila – 73:68, ali su do kraja Nedović i Papapetru uspeli da režiraju preokret. PAO sada ima skor 4-7, uz jednu neodigranu utakmicu šestog kola sa Zenitom, koja je zakazana za 17. februar. U narednom kolu igra sa Žalgirisom kod kuće 11. decembra.

Olimpija je ostvarila učinak od šest poraza i četiri poraza, uz dve zaostale utakmice sa Himkijem i Zenitom. Upravo će sa Himkijem odigrati meč 8. decembra, a onda će u redovnom terminu odmeriti snage sa Barselonom, tri dana kasnije u 13. kolu.

Pročitajte još – CSKA na vrhu tabele Evrolige: Sedma pobeda za redom

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike