Najtrofejniji klupski trener u Evropi gledao KLS ligu

20.12.2020

19:39

0

Autor: Milan Nastić

Obradović bio na meču Dinamika i OKK Beograda

Najtrofejniji klupski trener u Evropi gledao KLS ligu
Copyright MN Press

Košarkaši Dinamika pobedili su OKK Beograd sa 84:81 u 14. kolu Košarkaške lige Srbije, ali u centru pažnje je bio dolazak Željka Obradovića, najtrofejnijeg evropskog trenera u Evropi.

Svi u dvorani su bili iznenađeni kada su videli ko prati meč ove dve ekipe i više su obraćali pažnju na bivšeg trenera Fenerbahčea, nego što su pratili dešavanja na samom parketu.

Nema dileme, da je proslavljeni trener imao priliku da vidi veliki broj mladih igrača u oba tima, pre svega bisera slovenačke košarke Gregora Glasa i turskog Merta Akaja,koga smatraju jednim od najboljih mladih igrača u Evropi.

Pročitajte još

Obradović je odlučio da ove sezone napravi pauzu što se tiče trenerskog posla i dao sebi malo odluška da prati talentovane košarkaše u Srbiji.

Nedavno, je bio i na meču između Partizana i Mornara gde je mogao da su uveri kakav potencijal imaju mladi igrači crno-belih.

Poznato je da je svoju bogatu trenersku karijeru počeo na klupi crno-belih, odmah nakon što je odlučio da se penzioniše na insitiranje tadašnjeg direktora kluba i košarkaške legende Dragana Kićanovića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike