Na skali od 1 do 10 moje samopouzdanje je 21: Zbog ove šaljive izjave kritikuju Novaka (FOTO)

29.08.2021

06:54 >> 08:10

0

Nekima smeta šta god da uradi ili kaže

Na skali od 1 do 10 moje samopouzdanje je 21: Zbog ove šaljive izjave kritikuju Novaka (FOTO)
Copyright Profimedia

Kad si najbolji svima si trn u oku. Da bismo potvrdili ovu misao dovoljno je samo da pratimo sve što se dešava oko Novaka Đokovića.

Najbolji srpski i svetski teniser stalno je pod pritiskom, pa je došlo do toga da se svaka njegova reč gleda kroz posebnu lupu, a veliki je broj onih koji će u svemu pronaći razlog za kritikovanje Đokovića.

Tako je i sada jedna duhovita opaska našeg asa naišla na negativne komentare i pored toga što se radi samo o dobrom zezanju srpskog tenisera.

Svima je poznato da Đoković u Njujorku juri 21. grend slem titulu čime bi prestigao Nadala i Federera s kojima je sada izjednačen na prvom mestu liste onih koji su najviše puta osvajali najjače turnire na svetu.

Sve se desilo nakon objave novinarke ESPN Kris Mekendri na društvenim mrežama, iz koje se jasno vidi da je Nole, kao i uvek, bio odlično raspoložen i spreman za šalu.

– Pitala sam Đokovića koliko je njegovo samopouzdanje na skaliod 1 do 10 da će ispisati istoriju na US Openu. Rekao je “11. Čekaj ne… 21”.

Ono što bi svako zdravorazuman zaključio je da je Đokoviću mozak brzo radio kad je dobio pitanje i da je iskoristio trku za grend slem rekordom da se poigra rečima.

Ali… Nastao je pravi rat. Jedni su ga hvalili i smejali se njegovoj dosetki, dok su drugi osuli drvlje i kamenje, a bilo je i onih koji su imali “dobronamerne” savete za srpskog asa. Jedno od najzvučnijih imena tih savetodavaca je svakako Patrik Muratoglu, trener legendarne Serene Vilijams.

– Treba paziti na tanku liniju između samopouzdanja i preteranog samopouzdanja. Samopouzdanje jeste konstruktivno, ali preterano samopouzdanje može da bude destruktivno – napisao je Muratoglu pokazujući da uopšte nije razumeo duhovitost našeg tenisera.

Pročitajte još:

Novak Đoković će učešće na US Openu, na kom pored rekorda juri i istorijsko dostignuće i osvajanje sva četiri grend slema u jednoj godini, početi u noći između utorka i srede početi duelom sa mladim danskim teniserom Heglerom Runeom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike