Novaka iznenadilo morbidno pitanje: Šta biste voleli da vam piše na nadgrobnom spomeniku?

27.08.2021

06:06 >> 08:10

0

Autor: Milan Nastić

Prvi reket sveta u Njujorku pričao o temama koje nisu vezane za sport

Novaka iznenadilo morbidno pitanje: Šta biste voleli da vam piše na nadgrobnom spomeniku?
Copyright Tanjug/AP Photo/Michel Euler/

Novak Đoković je u centru pažnje američkih medija pred početak US opena, ali ovaj put njih nije previše zanimalo da li će prvi reket sveta uspeti da osvoji kalendarski grend slem već stvari koje su vezane za njegov život.

– Vidim da ljudi ne vole moje promene, kako u životu, tako i u tenisu. Međutim, ja lično sam ponosan na takve stvari, jer to je prirodan proces, odnosno evolucija. Ne znam kako me drugi gledaju, ali sebe pokušavam da shvatim na nekom dubljem nivou. Naravno, svi će onda da mi kažu, vidiš ti tako pričaš, a onda na terenu polomiš reket, psuješ, vičeš… Ali i to sam ja. Svestan sam da to nije u redu, ali to je nekad jače od mene – poručio je Đoković.

Pročitajte još

Nakon toga usledilo je jedno morbidno pitanje, da li bi Novak Đoković voleo da  na njegovoj nadgrobnoj ploči piše: “Ovde počiva grend slem šampion“.

– Ne, ne, to nikako. Malo ste me iznenadili pitanjem. Kada bi neko došao da me poseti, ne bih voleo da vidi natpis da sam ja najbolji i najuspešniji teniser u istoriji. U životu imaš i druge stvari koje nisu vezane za tvoju profesiju. Više bih voleo da budem zapamćen po toma da sam brinuo o drugima, ostavio neki trag u svetu i inspirisao neke druge ljude da postanu bolji – zaključio je Đoković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike