Ljudi, kakvog će Nole imati navijača na US Openu! Legendarna Nemica se nikada ne oglašava, samo zbog Srbina je to prekršila!

28.08.2021

05:11

0

Autor: Adam Štulić

Štefi Graf iz sve snage želi Đokovićev kalendarski slem

Ljudi, kakvog će Nole imati navijača na US Openu! Legendarna Nemica se nikada ne oglašava, samo zbog Srbina je to prekršila!
Copyright Novak Đoković foto: Profimedia

Kakav pozitivan impuls je Novak Đoković dobio pred start US Opena na kojem će pokušati da osvoji kalendarski slem. Najboljem teniseru sveta samo trofej na Otvorenom prvenstvu SAD nedostaje kako bi u kompletirao sva četiri grend slema u jednoj sezoni, a posle ovih reči legendarne Štefi Graf sigurno će imati dodtni motiv da do tog uspeha i dođe.

Podsetimo, nekadašnja najbolja teniserka sveta, kojoj je jedinoj u istoriji belog sporta, bilo u muškoj ili ženskoj konurenciji, pošlo za rukom da osvoji kalendarski slem, veoma retko u javnosti komentariše teniske aktuelnosti, ali je ovog puta samo zbog našeg Noleta to pravilo prekršila.

Pročitajte još

Otkrila je to Rene Stabs, koja je gostujući u jednoj TV emisiji, s gledaocima podelila deo prepiske sa osvajačicom 22 grend slem trofeja.

– Znam da nemamo puno prilike da mnogo toga čujemo od Štefi, jer ona ne želi da radi ništa kada dođe do toga da njeno lice treba da se pojavi na TV, ali dopisivala sam se s njom ovim povodom. Rekla mi je kako se stvarno nada da će Novak to (osvajanje US Opena i kalendarskog slema prim.aut.) uspeti da uradi, i da će to biti sjajno, i za njega i za tenis – ispričala je Rene Stabs.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike