Milinković-Savić slavio protiv Parme, Golemić dobio ćerku i dva gola od Verone

10.01.2021

16:31 >> 16:58

0

Lacio pobedio pred veliki derbi sa Romom u narednom kolu

Milinković-Savić slavio protiv Parme, Golemić dobio ćerku i dva gola od Verone
Copyright Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Mesec dana od poslednje pobede u gostima protiv Specije, Lacio je uspeo ponovo da odnese bodove sa terena svog rivala. Sergej Milinković-Savić i “lacijali” sa 0:2 su savladali Parmu, a srpski reprezentativac kaže da pobeda dolazi ko poručena pred veliki derbi sa gradskim rivalom Romom u sledećem kolu.

– Bila nam je potrebna još jedna pobeda jer smo izgubili toliko bodova i sada ćemo pokušati da pobedimo u svakom meču koji dođe. Uvek smo bili dobri u prvom delu igre i padali u nastavku, ali moramo popraviti mentalitet i pokušati da zatvorimo utakmicu u kojima povedemo. Ovaj meč nam mnogo donosi, pobedili smo ga pre derbija i to nam povećava motivaciju. Sada imamo četiri do pet dana da je dobro pripremimo. Radim ono što moram da pomognem timu da pobedi – rekao je Milinković-Savić.

U ostalim mečevima 16. kola Serije A, Verona je pobedila Krotone 2:1, Napoli je golom u 90. minutu Bakajoka dobio u gostima Udineze, dok su Roma i Inter u derbiju podelili bodove – 2:2.

Verona nije dozvolila iznenađenje protiv jednog od najslabijih timova u ligi. Od starta je za domaće zaigrao Ivan Ilić, dok je Darko Lazović izostao zbog povrede. Kod gostiju je od prvog minuta u odbrani stajao Vladimir Golemić koji nekoliko časova pre meča dobio ćerkicu Emu, a Miloš Vulić nije bio u protokolu.

Pročitajte još

U Udinama su gosti pobedili sa 1:2, a za Napoli je od 16. minuta zbog povrede Grka Manolasa zaigrao Nikola Maksimović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike