Levante bolji od Ejbara: Radoja savladao Dmitrovića, pa mu VAR poništio gol

10.01.2021

15:25

0

Duel dva Srbina pripao bivšem igraču Vojvodine

Levante bolji od Ejbara: Radoja savladao Dmitrovića, pa mu VAR poništio gol
Copyright Profimedia/Pablo Morano/Orange Pictures

Fudbaleri Levantea četvrtom uzastopnom pobedom (2:1) na domaćem terenu došli su do sredine tabele La Lige. Ceh je platio Ejbar na čijem golu je ponovo bio odličan Marko Dmitrović, ali je ovoga puta morao da čestita zemljaku Nemanji Radoji na pobedi i tri osvojena boda.

Tim Levantea bio je bolji od starta utakmice, pa i do prvog gola koji je u 51. minutu za postigao Japanac Takaši Inui za vođstvo Ejbara. Odmah posle vođstva mislilo se da je Radoja prvim pogotkom u sezoni doneo izjednačenja, ali su sudije primetile da je Dani Gomez ometao u ofsajdu Dmitrovića, pa je gol srpskog fudbalera opravdano poništen. Umesto poravnanja, usledio je period mnogo bolje igre baskijskog tima i nekoliko prilika za 0:2, pa ponovo iznenađujući rasplet u vidu Melerovog izjednačujućeg gola.

Pročitajte još

Krajnjih 2:1 bilo je delo Moralesa, mada su gosti mislili da će u 92. minutu nakon gledanja VAR situacije sudija pokazati na penal u njihovu korist, ali je Havijer Estrada na kraju procenio da nije bilo osnova za tako nešto.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike