Mesi debituje, Srbin ide u istoriju! Bivši kapiten Zvezde biće prvi, a možda i poslednji, golman koji će imati ovu čast

26.08.2021

17:33 >> 17:40

0

Autor: Adam Štulić

Predrag Rajković će imati priliku da prvi bude oči u oči s magičnim trijom PSŽ

Mesi debituje, Srbin ide u istoriju! Bivši kapiten Zvezde biće prvi, a možda i poslednji, golman koji će imati ovu čast
Copyright Predrag Rajković foto: Profimedia

Dan koji su fudbalski fanovi, a posebno navijači PSŽ, s nestrpljenjem čekali prethodnih nedjelja konačno se približio. Argentinski superstar Leo Mesi trebalo bi predstojećeg vikenda da debituje u dresu „svetaca“, a taj događaj mogao bi da zauvek obeleži karijeru srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde trebalo bi da bude prvi golman koji će ispred sebe imati magični trio PSŽ Mesi-Nejmar-Mpabe, što je bio povod uglednoj „Marki“ da napravi posebnu priču sa sjajnim čuvarom mreže Remsa.

– Biće pravo čudo ako mi barem jedna od ovih zveda ne da gol. Naravno, ako budu igrali. Oni nisu sa ovog sveta – rekao je Rajković.

Bivši čuvar mreže Jagodine i Makabija iz Tel Aviva, ukoliko se sva tri superstara nađu na terenu u isto vreme, zauvek će biti upisan u istoriji fudbala, kao prvi, a možda i poslednji golman, koji je imao priliku da se suoči sa „strašnim trijom“.

– Znam da nas u nedelju očekuje veoma težak meč, ali učinićemo sve da utakmicu učinimo zanimljivom. Daćemo sve od sebe za ovo. Sva trojica su vrhunski igrači i želim da budem na najvišem nivou. Zbog svih njih Ligu 1 će sada gledati mnogo više ljudi – kazao je Predrag Rajković.

Pročitajte još

Podsetimo, nedeljni duel PSŽ i Remsa mogao bi da da bude premijerni, ali i poslednji, na kojem su Mesi, Nejmar i Mbape činili napadački trio „svetaca“, pošto bi već naredne sedmice francuski reprezentativac mogao da zaduži opremu madriskog Reala u najvećem transferu ovog leta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike