Marko Nikolić isključen u gradskom derbiju, "lokosi" slavili: Recite, koja su pravila? (VIDEO)

27.02.2021

20:21 >> 20:22

0

Lokomotiva pobedila CSKA rezultatom 2:0, Srbin morao na tribine zbog prigovora sudiji

Marko Nikolić isključen u gradskom derbiju, "lokosi" slavili: Recite, koja su pravila? (VIDEO)
Copyright Profimeda

Srpski trener Marko Nikolić dobro je započeo prolećni deo sezone sa Lokomotivom. U moskovskom derbiju savladan je CSKA rezultatom 2:0, a Srbin je morao da napusti igru u 74. minutu, odmah nakon što je Hrvat Vlašić promašio penal za CSKA kod vođstva Lokomotive 2:0.

– Isključenje? Malo sam razgovarao sa rezervnim sudijom. Ništa loše se nije dogodilo. Obično kontrolišem svoje emocije, ali ponekad moram da ih demonstriram. Ne želim da komentarišem epizodu sa penalom. Imali smo sastanak sa sudijskom komisijom pre početka sezone. Razgovarali su o novim pravilima. Možda je postojao razlog za penal. Sada to nije važno, ali to sigurno morate znati. Onda ne bih bio toliko emotivan kad bi mi rekli pravila. Ovo nije prvi put, ali prethodni put su mi rekli drugačije – rekao je Nikolić posle meča.

Problem je počeo gledanjem sporne situacije  u VAR sobi. Napadač gostiju Čalov je jednacentaršut sa desne strane probao da vrati glavom u srce kaznenog domaćeg tima, ali se letu lopte isprečila ruka Ribčinskom koji je stajao neposredno pored protivničkog špica. Tokom pregledavanja snimka Nikolić je glasno protestvovao za šta je dobio jedan žuti karton, pa odmah i drugi zbog novog prigovora, tako da je morao ostatak meča sa prati daleko od terena.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike