Najlepšoj teniserki nedostaju lepo vaspitanje i stil: Iz čista mira počela da vređa Novaka! (VIDEO)

25.08.2021

08:21 >> 08:54

0

Eženi Bušar šokirala planetu svojim rečnikom na teniskoj TV stanici

Najlepšoj teniserki nedostaju lepo vaspitanje i stil: Iz čista mira počela da vređa Novaka! (VIDEO)
Copyright Džini Bušar, Novak Đoković/Profimedia, Tanjug

Jedna od najlepših teniserki sveta Kanađanka Eženi Bušar izgubiće mnogo navijača u Srbiji zbog uvrede na račun Novaka Đokovića.

Ona je gostujući u kratkoj formi “Tennis Channel International” pod imenom “Word Rally” dobijala pojmove pri čemu je u jednoj reči morala da ponudi svoju asocijaciju na zadatu reč. Kada je došao red na pojam “Đoković” njena reakcija je bila u najmanju ruku neprofesionalna:

– Plačljivko!

Ova kratka forma je završila na društvenim mrežama, pa su i navijači mogli da daju sud o postupku kanadske teniserke. Zbog nezanimljivih asocijacija, jer je recimo na pojam “Cicipas” odgovorila samo sa “Grk” ili “Nadal” koji je za nju “zver”, ispada da je sve urađeno kako bi se emitovala uvreda za Đokovića. Stoga se među teniskim zaljubljenicima postavilo pitanje kako nisu cenzurisali ovakav odgovor Bušarove, ali bilo je i oštrijih poruka:

– “Teniss Channel” koristi VTA đubre za jeftine pookušaje omalovažavanja Novaka Đokovića. Treba da se stide – poručio je jedan od navijača najboljeg tenisera sveta.

Karijera Kanađanke je već godinama u slobodnom padu. Trenutno se nalazi na 130. mestu VTA liste, pa je zbog svog toga u protekle dve godine bila aktivnija u snimanju reklama i poziranju kao fotomodel, nego na teniskim terenima. Odnedavno je i stručni konsultant upravo na ” TV Teniss channel”.

– Bušar? Ko je to – upitao se jedan od komentatora Bušarove objave o Đokoviću, aludirajući na to što je predugo nema u tenisu.

Inače, Bušarova je od svojih prvih dana u presionalnom sportu poznata po nesportskom ponašanju. Još se priča kako je 2014. godine odibila da pruži ruku svojoj rivalki Rumunki Aleksandri Dulgeri pred njihov  Fed kup meč…

Pogledajte!

Bušarova je rođena u Montrealu, ima 27 godina. Od turnira je zaradila šest miliona dolara, a osvojila je samo jednu VTA titulu pobedivši u Nirnbergu 2014. godine. U ovoj sezoni došla je do finala u dublovima na turniru u Lionu, a partnerka joj je bila naša Olga Danilović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike