KRAJ: Zvezda overila istorijsku titulu (VIDEO)

29.04.2021

16:30 >> 19:38

0

Autor: Adam Štulić

Crveno-beli na stadionu Rajko Mitić savladali Vojvodinu

KRAJ: Zvezda overila istorijsku titulu (VIDEO)
Copyright MN Press

Sezona Linglong Superlige Srbije, barem što se tiče borbe za šampionski tron, je završena.

Fudbaleri Crvene zvezde, u derbiju 34. kola nacionalnog šampionata, na stadionu “Rajko Mitić” savladali su Vojvodinu i matematički osigurali četvrtu uzastopnu titulu – 1:0.

Pročitajte još

90+4′ – KRAJ

Crvena zvezda je šampion Srbije po četvrti put uzastopno.

90+1 – MILUNOVIĆ SPASAO ZVEZDU

Posle kornera sa leve strane Mrkaić je šutirao glavom. Borjan se okliznuo, lopta je pošla ka mreži, ali se na gol liniji našao Milunović, koji je glavom uspeo da interveniše.

90′ – NADOKNADA, PONIŠTEN GOL

Igraće se još četiri minuta. Prethodno je poništen gol Pavkova, posle kornera, zbog faula u napadu.

81′ – VOJVODINA POKUŠAVA

Vojvodina pokušava da pripreti Zvezdi, ali bez previše uspeha. Nekoliko pokušaja sa distance bili su lak plen za Borjana. Stanković je napravio poslednje dve promene, Gobeljić je zamenio Ivanića, a Pavkov Falćinelija.

MN Press

73′ – DVOSTRUKA IZMENA

Stanković je napravio još dve promene. Petrovića i Bena, zamenili su Kanga i Vukanović. Lalatović je umesto Topića na teren poslao Maksimovića.

65′ – MENJA STANKOVIĆ

Odmah je Stanković zamenio Nikolića, na terenu je Srnić. Lalatović je umesto Bojića u igru ubacio Stojkovića.

60′ – DIREKTAN CRVENI KARTON (VIDEO)

Đurić je u 60. minutu dobio direktan crveni karton, zbog veoma grubog faula nad Nikolićem. Mladi vezista Zvezde je povukao kontranapad po levoj strani posle kornera Vojvodine, gurnuo je loptu pored defanzivca “lala”, koji je startovao tako da je Dejan Stanković, ispred kojeg se odvijala situacija, bukvalno “poludeo” pored aut linije. Došlo je do koškanja fudbalera dva tima, čak je i Borjan došao na centar terena, kako bi se objasnio sa rivalima.

51′ – IVANIĆ

Prva prilika za Zvezdu u nastavku meča. Đurić je pogrešio na centru, lopta je došla do Ivanića koji je u soloprodoru ušao po levoj strani u kazneni prostor, šutirao u bliži ugao sa sedam metara, ali je Simić bio oprezan i uspeo je da interveniše.

MN Press

46′ – PROMENE

Lalatović je na poluvremenu napravio dve promene. Simić i Gemović zamenili su Zukića i Čovića. Posle samo tridesetak sekundi igre, Bralić je dobio žuti karton.

45′ – POLUVREME

Čim je istekao 45. minut, Danilo Grujić je odsvirao kraj prvog poluvremena.

44′ – VELIKA ŠANSA ZA GOSTE

U poslednjem minutu prvog poluvremena velika prilika za goste. Dugo je trajao napad Vojvodine, lopta je došla do Đurića, koji je sa desne strane kaznenog prostora centrirao na peterac. Bojić je bio najviši u skoku, ali je posle njegovog šuta glavom lopta otišla pored stative.

MN Press

39′ – VOJVODINA BEZOPASNA

Apsolutno ništa nije viđeno od fudbalera Vojvodine u dosadašnjem toku utakmice.

31′ – BEN

Najbolja prilika za Zvezdu posle vođstva. Nikolić i Falćineli su kombinovali po desnoj strani, Italijan je dobio sjajnu loptu u prostor, u šesnaestercu je proigrao Bena, ali ofanzivac crveno-belih nije najbolje primio loptu, pa je Simić uspeo da mu se “baci u noge” i tako sačuva svoju mrežu.

MN Press

21′ – BEZ UZBUĐENJA

Ništa se nije promenilo u igri oba tima posle vodećeg gola Zvezde. Lopta je više u posedu domaćina, Vojvodina dosad nije imala ozbiljniji izlet na polovinu beogradskih crveno-belih.

13′ – GOOOL (VIDEO)

Zvezda vodi posle autogola Saničanina. Iz prve koliko toliko ozbiljnije situacije crveno-beli su došli do prednosti. Dugo je trajala akcija domaćih, fudbaleri Vojvodine su nekoliko puta bezuspešno pokušali da izbace loptu dalje od svog gola, ali nisu uspeli. Gajić je primio loptu na ivici kaznenog prostora sa desne strane, uputio centaršut, a defanzivac Novosađana je u pokušaju da otkloni opasnost prosledio u mrežu svog tima.

8′ – MIRNO

Relativno je mirno na početku meča. Zvezda ima blagu terensku inicijativu, Vojvodina čeka svoje šanse iz kontranapada, ali u prvih desetak minuta nije bilo uzbuđenja u kaznenim prostorima.

1′ – POČEO MEČ

Počeo je duel na stadionu “Rajko Mitić”, fudbaleri Zvezde napadaće u prvom poluvremenu ka golu ispod južne tribine. Već u prvom minutu Borjan je dva puta morao da interveniše.

18.31′ – SASTAVI

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Milunović, Pankov, Rodić, Petrović, Sanogo, Ben, Nikolić, Ivanić, Falćineli.

VOJVODINA: Simić, Bralić, Saničanin, Đurić, Đorđević, Drinčić, Topić, Čović, Zukić, Bojić, Vukadinović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike