Finale Kupa Srbije Crvena zvezda - Partizan 25. maja na stadionu "Rajko Mitić"

29.04.2021

12:04 >> 13:35

0

Žrebom na TV Arena Sport određeno da Crvena zvezda bude domaćin meča za trofej

Finale Kupa Srbije Crvena zvezda - Partizan 25. maja na stadionu "Rajko Mitić"
Copyright MN Press

Finale Kupa Srbije igraće se 25. maja na stadionu Crvene zvezde, odlučeno je žrebom koji je održan u prostorijama TV Arene Sport.

Prema propozicijama takmičenja, u slučaju nerešenog ishoda posle 90 minuta, igraće se dva produžetka po 15 minuta. Ako i nakon 120 minuta ne bude poznat pobednik, bolji tim će se dobiti udarcima sa bele tačke.

Bivši trener i igrač Partizana Goran Stevanović voleo bi da značaj utakmice bude u drugom planu, a da u prvom planu dva velika rivala bude jedna kvalitetna partija po ukusu navijača oba tabora.

MN Press

– Ni Moca Vukotić, ni Dragan Džajić nisu postali omiljeni svojim navijačima zato što su više razmišljali o uklizavanju. Jasno mi je da postoji veliki interes kod obe ekipe da ovaj meč dobiju, ali nadam se da bi i jednima i drugima mogla da bude prioritet dobra igra i da navijači konačno uživaju u njihovim lepim potezima – rekao je Stevanović za Arenu Sport.

Nekadašnji defanzivac Crvena zvezda Ivan Dudić veruje da bi se u finalu Kupa mogli da vrate navijači na tribine.

– Ne znamo još kakva će za mesec dana biti situacija sa pandemijom, ali stadion je veliki, prostran, ne bi bilo loše da se odobri jednom broju navijača da prati utakmicu sa tribina – istakao je Dudić, koji je istakao da se nada pobedi crveno-belih i da će njegov saigrač Dejan Stanković biti u prilici da protiv večitog rivala izvede najbolji sastav.

MN Press

U Kupu Srbije ne važi pravilo “bonusa”, pa Stanojević i Stanković sa te strane neće imati ograničenja prilikom sastavljanja timova za finale. Stevanović smatra da će se crno-beli bez obzira na pravila osloniti na mlade igrače.

Pročitajte još

– Mislim da će uz Svetozara Markovića u timu biti i Nemanja Jović, koji igra u odličnoj formi – zaključio je Stevanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike