Zvezda spremna čeka Vojvodinu: Za titulu i istoriju

28.04.2021

16:21

0

Autor: Adam Štulić

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković uoči derbija 34. kola Superlige

Zvezda spremna čeka Vojvodinu: Za titulu i istoriju
Copyright MN Press

Fudbalerima Crvene zvezde potrebna je još jedna pobeda kako bi i matematički overili odbranu šampionskog trona. Prvu priliku za to imaće u četvrtak, kada na stadion “Rajko Mitić”, na derbi meč 34. kola Superlige Srbije, stiže novosadaska Vojvodina (18.55).

– Cele godine vredno radimo, trudimo se da izgledamo što bolje iz utakmice u utakmicu. Približio nam se jedan lep dan, jedna dobra prava utakmica, derbi kola u Superligi, meč u kojem možeš da ispišeš istoriju. Mi ćemo sve uraditi da sutra pobedimo, obradujemo naše navijače i upišemo se u istoriju kluba, na tome radimo i zbog toga smo ovde – rekao je u najavi meča trener crveno-belih Dejan Stanković za kluspki sajt.

Ukoliko klub iz Ljutice Bogdana slavi protiv Vojvodine, po 32. put poneće titulu državnog šampiona.

– Pod pritiskom smo cele godine, da li ćemo sutra biti pod većim ili manjim pritiskom ne znam. Zvezda kao klub zahteva da se dokazuješ iz utakmice u utakmicu, moraš da pobeđuješ i budeš najbolji. Mi ka tome težimo i to je jedan prirodan put, kao što je i sutrašnja utakmica prirodan put ove generacije.

Stanković je rekao da očekuje jak otpor od ekipe Vojvodine, koju sa klupe predvodi nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović.

– Vojvodina je po mom mišljenju izvanredna ekipa sa Lalatovićem na čelu, koji je pokazao u svakom klubu u kom je bio trener da pravi razliku, radi sa ogromnom energijom, ne posustaje i nikada se ne predaje. Mnogo ga volim i poštujem, odrasli smo zajedno u Crvenoj zvezdi, tako da Lalatovićeve ekipe znaju kako stoje na terenu i šta žele. Očekujem jednu pravu takmičarsku utakmicu u kojoj moramo biti pravi – kazao je Dejan Stanković.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike