Milojević pred Monako: Poštujem rad Zvezdana Mitrovića, on je vrhunski trener

22.03.2021

15:55 >> 16:01

0

Četvrtfinalna utakmica Evrokupa igra se u utorak od 18.00

Milojević pred Monako: Poštujem rad Zvezdana Mitrovića, on je vrhunski trener
Copyright MN Press

Košarkaši Budućnosti na krilima pobede protiv Crvene zvezde putuju u Monako, gde će sutra odigrati prvu četvrtfinalnu utakmicu Evrokupa protiv istoimene ekipe. Tim iz Kneževine je Top 16 fazu završio na prvoj poziciji grupe E sa skorom 5-1. Iza njega su ostali Huventud, Nanter i Unikaha.

Pročitajte još

Očekuje nas velika utakmica, igramo protiv sjajne ekipe, koju predvodi vrhunski trener – rekao je pred put trener Budućnosti Dejan Milojević. – Poštujem rad Zvezdana Mitrovića i svaka mu čast za sve što je napravio u karijeri. Mi smo u dobrom momentu, nadam se da nas utakmica koju smo odigrali sinoć neće emotivno isprazniti, da ćemo uspeti da se resetujemo i da sutra budemo na maksimalnom nivou. Želimo da odigramo što bolje, a da li će to biti dovoljno za trijumf videćemo. Imamo svoje adute i verujem da možemo da pobedimo svakoga.

Budućnost je u Top 16 fazi igrala u grupi G sa Virtusom iz Bolonje, Cedevita Olimpijom i Buržom. Podgoričani su završili taj deo takmičenja kao drugoplasirani sa polovičnim skorom 3-3.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike