Došlo je vreme za četvrtfinale Evrokupa: Ruski derbi na otvaranju

22.03.2021

10:50 >> 10:43

0

Autor: M. R.

Danas se od 17.00 sastaju Uniks i Lokomotiva

Došlo je vreme za četvrtfinale Evrokupa: Ruski derbi na otvaranju
Copyright MN Press

Prošle sezone su četvrtfinalne borbe u Evrokupu izostale, ovog puta tako nešto ne može da se ponovi. Osam najboljih ekipa u drugom po rangu evropskom takmičenju spremne su za glavni deo priče.

Pročitajte još

Danas je na otvaranju četvrtfinalnih borbi na programu ruski derbi – sastaju se u Kazanju domaći Uniks i Lokomotiva Kubanj (17.00). Uniks je završio Top 16 fazu kao prvoplasirani u grupi H sa skorom 5-1, dok je tim iz Krasnodara prošao dalje sa druge pozicije sa polovičnim učinkom 3-3 u grupi F, gde je igrao i beogradski Partizan.

Sutra od 18.00 će igrati Budućnost iz Podgorice i Monako. Dva sata kasnije je na programu duel između Metropolitena i Gran Kanarije, dok je za 20.45 zakazan okršaj Virtusa iz Bolonje i španskog Huventuda.

U prve dve faze takmičenja najviše je na terenu pokazao italijanski predstavnik. Ekipa koju sa klupe vodi Aleksandar Đorđević u Evrokupu ove sezone nije izgubila nijednu utakmicu. U grupi su imali svih deset pobeda, a u Top 16 fazi su dodali još šest trijumfa… Veoma su zagriženi da dođu do trofeja, ali videćemo da li će neka od preostalih sedam ekipa uspeti da im pomrsi račune. Prave borbe tek predostoje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike