Još malo pa kraj: Filipovskom odbrojani sati na klupi Partizana

08.03.2021

13:30 >> 14:37

0

Autor: M. R.

Crno-beli će drugi put u sezoni promeniti trenera

Još malo pa kraj: Filipovskom odbrojani sati na klupi Partizana
Copyright MN press

Saša Filipovski nije vodio današnji trening Partizana, a o njegovoj sudbini bi trebalo više da se zna posle današnjeg sastanka. Slovenački stručnjak je posle serije loših rezultata na izlaznim vratima u Humskoj. Velike su šanse da neće voditi ekipu u sredu na odlučujućem meču Top 16 faze Evrokupa protiv Metropolitena u Ljubljani. Ulogu prvog trenera preuzeće dosadašnji asistent Aleksandar Matović.

Pročitajte još

Crno-beli su u subotu izgubili od Cibone posle produžetka (90:87), a to je bio šesti uzastopni poraz u ABA ligi. Pre toga je Partizan izgubio i bitan meč u Evrokupu od Trenta u Italiji. Posle duela sa Zagrepčanima Filipovski je rekao da će razgovarati sa Upravom kluba i da će pokušati da pronađu zajedničko rešenje, jer trenutna situacija ni za koga nije dobra.

Crno-beli su odavno izgubili šanse za plej-of ABA lige, posle 19 utakmica imaju smao sedam pobeda i 12 poraza. U Evrokupu i dalje imaju šanse da prođu u četvrtfinale, a ključni meč igraju u sredu protiv Metropolitena u Ljubljani.

Crno-beli su ovu sezonu počeli sa Šćepanovićem na klupi, a on je otišao krajem oktobra. Filipovski je stigao zvanično 5. novembra… Ali nije uspeo da popravi stvari.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike