Radonjić opominje pred Borac: Moramo energetski da odgovorimo protivniku

18.12.2021

20:40

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli čekaju Čačane u nedelju od 18 časova i 45 minuta

Radonjić opominje pred Borac: Moramo energetski da odgovorimo protivniku
20211111npRadonjic03 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde samo 40 sati posle utakmice sa Bajernom i još jedne velike pobede u Evroligi, moraju da se okrenu obavezama u AdmiralBet ABA ligi. Već u nedelju od 18.45 časova crveno beli su domaćini ekipi Borca u okviru 12. kola.

Ekipa Crvene zvezde je na skoru 10-1, dok je ekipa Borca 10. na tabeli sa četiri pobede i šest poraza.

Ovo će biti 3. duel dva tima u regionalnoj ligi (Borac je debitovao u takmičarskoj sezoni 2020-2021) a do sada su crveno beli zabeležili dve pobede.

Trener Dejan Radonjić izneo je očekivanja pred meč sa Čačanima.

- Utakmica protiv Borca nam dolazi samo četrdesetak sati nakon velike potrošnje i napora u duelu sa Bajernom. Moraćemo na prvom mestu energetski da odgovorimo na ovom meču protiv ekipe koja je mlada, ali sa nekoliko vrlo iskusnih igrača i koja će tražiti svoju šansu, posebno ako ne budemo bili na nivou koji zahteva jedan ovakav meč - rekao je trener crveno belih.

Ognjen Dobrić je takođe istakao da Borac poseduje spoj iskusnih i mladih igrača.

- Nemamo previše vremena za pripremu ovog meča nakon Bajerna, ali ćemo se potruditi da spremni dočekamo Borac. Igraćemo protiv ekipe koja ima svoj kvalitet, tim koji je spoj iskusnih i vrlo talentovaih igrača i moraćemo da odigramo dobar meč kako bi došli do bodova.

Posle ovog meča, ekipa Crvene zvezde već u utorak putuje u Istanbul gde je u sredu očekuje meč 17. kola Evrolige sa Anadolu Efesom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike