Zvezdina pobeda jednostavna iz jednog razloga! Trinkijeri objasnio šta to fali Bajernu

17.12.2021

22:53

0

Autor: 24sedam

U prethodnom kolu tim iz Minhena poražen od Olimpijakosa

Zvezdina pobeda jednostavna iz jednog razloga! Trinkijeri objasnio šta to fali Bajernu
CRVENA_ZVEZDA_vs_BAYERN_38 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde dupli ovonedeljni program u Evroligi završili su pobedom nad Bajernom. Ekipa Dejana Radonjića bila je bolja od Bajerna čiji je trener sportski čestitao.

- Utakmica je bila veoma naporna, a oba tima su igrala super čvrsto. Mi smo došli posle puta iz Atine i imali manje vremena između mečeva. Posle 35 minuta igre napravili smo nekoliko grešaka i to nas je koštalo pobede, ali smo pokazali totalno drugačije lice nego pre dva dana. Reagovali smo, ali to nije bilo dovoljno za pobedu - rekao je Andrea Trinkijeri, a zatim mu je postavljeno pitanje da li je od svog tima očekivao više.

Trenutno, učinak ekipe iz Minhena je 7/9. U prethodnom meču, dobio ih je Olimpijakos.

- Fale nam četiri igrača, igramo sa skraćenom rotacijom i igrali smo dva meča u 48 sati. Do sada imali devet gostovanja, ali kada se situacija normalizuje, mislim da ćemo bolje izgledati. Osim protiv Monaka u gostima i Olimpijakosa, sve utakmice smo igrali egal. Mogli smo da dobijemo i Real. Počeli smo sa 0-4 bez pola ekipe. Sada je bila teško i trebalo je malo bolje da odigramo u poslednja četiri minuta. Ali, polako, ovo nije sprint, već maraton, dugi maraton - dodao je Italijan i naglasio da je snaga Zvezde, ujedno i razlog pobede u kvalitetnim srpskim igračima.

- To je jako jednostavno. Nama fale dva domaća igrača koji su najbolji i to je to. Nema tu velike nauke. Imaju super domaće igrače, a i stranci igraju sa njima - zaključio je Trinkijeri, nekadašnji trener Partizana zbog čega je bio i vređan.

U sledećem kolu Zvezda će gostovati braniocu titule, Anadolu Efesu, dok će Bajern ugostiti Baskoniju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike