Partizan se vraća kući, pred navijačima i mnogo dece ga čeka jak rival predvođen NBA plejom

10.12.2021

12:34

0

Crno-beli poštuju Ljubljančane, ali se ciljevi znaju

Partizan se vraća kući, pred navijačima i mnogo dece ga čeka jak rival predvođen NBA plejom
20211117npPartizan5 - Copyright MN Press

Posle važnih i teških pobeda u Laktašima i Parizu, Partizan se vraća kući. U subotu u svojoj Areni dočekuje Cedevita Olimpiju u 11. kolu AdmiralBet ABA lige, u meču koji će imati posebnu atmosferu. 

Partizan je za decu uzrasta do 12 godina omogućio besplatan ulaz na Nivo 400. Roditelji ili pratioci mogu preuzeti posebnu dečiju ulaznicu uz kupljenu kartu za Nivo 400 na prodajnim mestima Ticketlinea.  

Što se tiče prvenstva, crno-beli do sada imaju skor od devet pobeda i jednog poraza, dok Cedevita Olimpija ima pet pobeda i pet poraza. 

Pred sutrašnji duel, trener crno-belih, Željko Obradović je pokazao da poštuje rivala, a istakao je i NBA pojačanje Jogija Ferela.  

- Cedevita Olimpija je promenila ekipu u smislu da je Jogi Ferel čovek koji komanduje svim onim što se dešava na terenu. Izvanredan igrač, izvanredan šuter za tri poena, plus Alen Omić na petici. Oni su iskristalisali neke stvari u njihovom rosteru i poslednju utakmicu, protiv Virtusa u Evrokupu su odigrali izvanredno. Bez obzira što su izgubili, napadački su pokazali izuzetno veliki potencijal, kao i obično, moraćemo oda krenemo od naše odbrane. 

Balša Koprivica pred meč sa Cedevita Olimpijom kaže:  

- Imali smo priliku da igramo protiv njih u predsezoni, ali i oni i mi smo sada drugačije ekipe. Uigraniji smo, njima je par igrača otišlo, par novih je došlo tako da ćemo večeras i danas morati da uradimo dobar skauting i da izađemo sutra što jače možemo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike