Red „kucanja“, pa red „banana“! Ovo su najlepši momenti Partizanove magične noći u Parizu! (VIDEO)

08.12.2021

22:52

0

Autor: 24sedam

Crno-beli košarkaši izveli nekoliko izuzetno atraktivnih poteza

Red „kucanja“, pa red „banana“! Ovo su najlepši momenti Partizanove magične noći u Parizu! (VIDEO)
KATA9786 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Partizan ponovo liči na tim sa početka sezone. Posle nekoliko turbulntnih nedelja, izabranici Željka Obradovića su u Parizu pokazali da se vraćaju igri kojom su na startu takmičarske godine „mleli“ rivale.

Crno-beli su u Parizu savladali Metropolitan (89:82) pred nekoliko hiljada „grobara“, koji su pesmom i podrškom učinili da se Zagorac i drugovi osećaju kao kod kuće, zbog čega je i najtrofejniji trener Evrope na konferenciji za medije posle meča morao da odvoji deo vremena.

Sjajna Partizanova noć u gradu svetlosti obeležena je i sa nekoliko sjajnih poteza na oba kraja terena, a jedno zakucavanje Alena Smailagića u prvom poluvremenu ostavilo je bez daha i ljude zadužene za vođenje zvaničnog Tviter naloga Evrkupa.

 

 

Zek Ledej je večeras bio jedan od najzaslužnijih za peto slavlje crno-belih u ovosezonskom izdanju drugog po jačini Evroliginog takmičenja, a njegova rampa u završnici meča, na figurativan način, označila je kraj nada francuskog tima da će izbeći prvi poraz ove sezone na svom terenu.


Mladi Balša Koprivica odigrao je najbolji meč od dolaska u Partizan. Gotovo bez greške na oba kraja terena, dominirao je pod oba obruča, a svojim poenim sredinom završnog kvartala pokrenuo je prelomnu seriju „valjka“. 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike