Trener Uniksa ponosan posle šuterske klinike u „Pioniru“: Bili smo ti koji su uzrokovali poraz Zvezde, naš cilj je Top 8!

26.11.2021

21:16

0

Autor: 24sedam

Velimir Perasović nije krio emocije posle velike pobede

Trener Uniksa ponosan posle šuterske klinike u „Pioniru“: Bili smo ti koji su uzrokovali poraz Zvezde, naš cilj je Top 8!
kkcz-unics-295 - Copyright MN Press

Plasirao se Uniks u ovosezonsko izdanje Evrolige kao vicešampion Evrokupa, a onda je došao u „Pionir“ i protiv Zvezde odneo pobedu lakše i ubedljivije nego što su to uspevali evropski velikani kao što su Real, Barselona ili moskovski CSKA.

Retko ko je u elitnom takmičenju nadigrao srpskog i regionalnog šampiona u njegovoj kući kao izabranici Velimira Perasovića, koji je bio vidno zadovoljan posle slavlja njegovog tima – 98:78.

- Igrali smo protiv najboljeg defanzivnog tima Evrolige, nismo bili sebični, posle toga smo naneli puno problema Zvezdi i uspeli smo da dođemo do pobede protiv crveno-belih što nikada nije lako – rekao je Perasović i potom kao da je želeo da uteši večerašnjeg domaćina. 

Imao sam ja utakmica kada smo gubili i kada smo delovali kao ekipa za onu stvar. Imamo dobar momenat, dobili smo nekoliko utakmica za redom. Nije pitanje da li će doći naši momenti, nego kada će doći. Isto tako smo svesni da možemo imati i loše rezultate. Naš cilj je da uđemo u prvih osam. Nemamo drugi način da igramo Evroligu naredne sezone - rekao je Perasović.

Jedan od ključnih segmenta večerašnje utakmice bio je sjajan šut i 15 ubačenih trojki košarkaša Uniksa.

Mislim da smo bili ekstremno dobri danas. Pre ove utakmice smo bili najlošija ekipa po šutu. Kažem, Zvezda igra jako dobru odbranu, imali smo problema, ali smo potom stigli do +18 vrlo brzo. Bili smo ti koji su uzrokovali poraz Zvezde – kazao je Velimir Perasović. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike