Bokan se zahvaljuje Partizanu: Hvala na svemu, želimo da vas lepo dočekamo u Podgorici!

21.11.2021

12:20

0

Autor: 24sedam

Ovo je primer kako treba da funkcionišu klubovi u Admiral Bet Aba ligi

Bokan se zahvaljuje Partizanu: Hvala na svemu, želimo da vas lepo dočekamo u Podgorici!
bokan - Copyright MN Press

Prvi čovek košarkaša Budućnosti Dragan Bokan oglasio se saopštenjem u kojem se zahvaljuje svima iz Partizana na lepom gostoprimstvu u Beogradu.

Upućujem reči zahvalnosti treneru Željku Obradoviću na korektnim, prijateljskim izjavama uoči utakmice. Lepim rečima je doprineo da se smire tenzije između navijača i da susret dva velika kluba protekne u sjajnoj, prijateljskoj atmosferi. Hvala našim prijateljima i sportskim rivalima, upravi, igračima i navijačima, sa željom da i dalje zajednički, na najlepši način promovišemo pravi domaćinski prijem i zdrav takmičarski duh, uz međusobno poštovanje i uvažavanje protivnika na terenu - poručuio Bokan.

Prvi čovek KK Budućnost veruje da će Partizan dobiti isti tretman u Podgorici i time pokažu poštovanje prema protivniku.

- Meč Partizana i Budućnosti je prava poruka za AdmiralBet ABA ligu i treba da predstavlja reper međusobnog odnosa klubova i navijača u susret i tokom utakmice. Pored toga, to je i jasna poruka našim navijačima da prilikom sledećeg susreta u Podgorici, na najlepši način Partizanu uzvratimo gostoprimstvo. Unapred se radujemo prilici za revanš. Igramo značajnu ulogu u ABA ligi i Evrokupu i pred nama su nove prilike za pobede, novi izazovi koji nas motivišu da budemo sve snažniji i bolji - zaključio je Bokan.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike