Budućnost oslabljena stiže u Arenu, Džikić hvali Partizan: Ove sezone nećemo igrati pred većim brojem navijača!

19.11.2021

16:29

0

Autor: 24sedam

Iskusni strateg svestan težine zadatka u Beogradu

Budućnost oslabljena stiže u Arenu, Džikić hvali Partizan: Ove sezone nećemo igrati pred većim brojem navijača!
Copyright MN Press

Derbi 9. kola AdmiralBet ABA lige igra se u subotu od 21 sat u begradskoj Areni, u kojoj će Partizan dočekati Budućnost.

Oba tima u meč ulaze osokoljeni pobedama u Ervokupu, s tim što podgorički tim u najveću dvoranu na Balkanu stiže bez povređenih Vilija Rida, Edina Atića i Igora Drobnjaka.

- Naš naredni rival je u svojim ambicijama vrlo jasan, povukao je poteze koji to nedvosmisleno potvrđuju. Kvalitet sastava crno-belih je činjenično stanje, rade pod vođstvom trenera kojeg žele sve ekipe, to je valjda svima jasno – rekao je u najavi meča trener „đetića“ Aleksandar Džikić.

Nekadašnji trener Partizana odlično zna i kakva atmosfera očekuje njegove izabranike.

- Znamo da nas čeka teška i zahtevna utakmica, pred najvećim brojem navijača pred kojima ćemo igrati ove sezone – kazao je iskusni strateg.

Podsetimo, upravo je duel Partizana i Budućnosti u Areni, pred izbijanje pandemije virusa korona, otišao u istoriju regionalnog takmičenja kao meč sa najvećom posetom (16.531 navijač).

- Jak protivnik, sa jakim pojedincima i tim koji smo dobro upoznali kroz mečeve koje je igrao ove sezone. Partizan igra agresivno na oba kraja terena i moramo da budemo spremni na zahtevan meč - i fizički i psihički i taktički - istakao je bek Podgoričana Petar Popović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike