Milica dočekala svoj Partizan! Crno-beli „Pionir“ se poklonio dvostrukoj olimpijskoj šampionki (FOTO, VIDEO)

03.11.2021

07:11

0

Autor: A. Š.

Najbolja srpska sportistkinja podržala izabranike Željka Obradovića protiv Huventuda

Milica dočekala svoj Partizan! Crno-beli „Pionir“ se poklonio dvostrukoj olimpijskoj šampionki (FOTO, VIDEO)
KATA8429 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Najbolja srpska sportistkinja Milica Đuričić nije mogla da izabere bolji trenutak za povratak na jedno od omiljenih mesta – prvi red dvorane „Aleksandar Nikolić“.

Dvostruka olimpijska šampionka nikada nije krila da je veliki navijač Partizana, još dok su crno-beli vojevali evroligaške bitke, Milica, tada Mandić, bodrila je košarkaše kluba iz Humske kraj terena „Pionira“.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Kada se sa zlatom oko vrata posle OI u Tokiju vratila u Beograd, Mica je, prilikom gostovanja u redakciji 24sedam, istakla kako jedva čeka da se vrati u beogradski hram košarke.

- Ja istinski jedva čekam da se vratim na te sportske događaje, mislim da Evroliga i Partizan i ti momenti u hali Pionir toliko fale… Jedva čekam da okrenem Mariju Kilibardu da se vratimo utakmicama i navijanju – rekla je tada Milica.

24sedam/Pavle Knežević
 

Tačno tri meseca kasnije, najavljeno je učinjeno. Milica i Marija su zauzele svoje mesto kraj terena na spektakularnoj utakmici 3. kola Evrokupa, u kojoj su crno-beli, u izuzetno dramatičnoj završnici, savladali Huventud 68:67.

Naravno, Partizanova publike nije propustila priliku da još jednom ovacijama pozdravi srpsku heroinu, koja je s karakterističnim osmehom pratila fantastičnu atmosferu koju su priredili „grobari“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike