Ekskluzivno! Uživala sam na venčanju, divno je bilo: Milica za 24sedam pričala o najsrećnijem danu

20.09.2021

14:06 >> 17:50

0

Osmesi i venčanica za prepričavanje

Ekskluzivno! Uživala sam na venčanju, divno je bilo: Milica za 24sedam pričala o najsrećnijem danu
Copyright Milica Mandić foto: Profimedia

Svi koji su imali to zadovoljstvo da prisustvuju otvaranju novog trening prostora šampionskog Tekvondo kluba Galeb i dalje su pod utiscima izgleda jednog modernog trening centra.

A pored tog zadovoljstva imali su priliku da proćaskaju sa velikim asovima ovog našeg trofejnog sporta. Od osnivača kluba Dragana Jovića, pa do nekih mladih snaga od kojih očekujemo da nastave stazama koje su utabali Milica Mandić (autor teksta pravi namernu grešku u ovom slučaju, o tome nešto kasnije), Tijana Bogdanović i drugi vrhunski Galebovi asovi.

TKD Galeb

Kroz priču sa Milicom dolazimo do pitanja da li je ovaj novi prostor učinio da se u stomaku pojavi želja za nastavkom karijere.

Ja ću uvek biti tu pored njih, pogotovo sad, kad su ovakvi uslovi. Jednostavno, teško je da se ne vratim u salu, makar i na trenutak. Srećna sam i zahvalna što je Tekvondo klub Galeb konačno dobio prostor kakav i zaslužuje posle toliko osvojenih medalja i toliko godina rada i truda. Mislim da je Gale (Dragan Jovič, op. aut.) pre svega svojom vizijom i energijom ovo napravio, tako da ostaje ne samo na njemu nego na svim mladim nadama da još više i još bolje rade i prave još bolje rezultate – kaže nam dvostruka olimpijska šampionka, sve vreme obasjana onim njenim zaštitinim znakom – osmehom.

24sedam/ Katarina Mihajlović

Pitamo dalje i da li će novi, apsolutno dobri uslovi za rad možda predstavljati i teret za buduće aktivnosti, kada se zna šta se i kako radilo u prethodne tri decenije.

– Sad mi to nije teret. Kad vraćam film i kad vidim gde je Galeb počeo, i kad vidim dokle smo došli, na neki način uz pomoć štapa i kanapa u početku, kako se Gale snalazio i šta je radio… Nakon toga stvarno dobijamo i pomoć države, i od Olimpijskog komiteta, i od Ministarstva omladine i sporta. Svi rezultati koji su do sada napravljeni, mislim da ne mogu da budu teret. Na mlađim generacijama je da idu nekim utabanim putem. Mi smo sve to sami radili, bez ičije pomoći. Nije bilo lako snaći se kada se prvi put nađeš, recimo, na Olimpijskim igrama. Mlađi sad imaju sve to ispred sebe, na njima je da budu ekstremno vredni i željni rezultata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Djuricic (@mandic_milica)

I sad je red da ispravimo grešku. Milica od pre nekoliko dana više nije Mandić. Pa da proverimo, da li bi sada u tekstu trebalo da vas potpišemo sa Milica Đuričić?

– Baš tako (osmeh).

Milica je stupila u brak sa svojim dugogodišnjim partnerom Markom Đuričićem, takođe članom Tekvondo kluba Galeb, i takođe osvajačem medalja sa velikih takmičenja. Umesto odlaska na medeni mesec Milica i Marko došli su na otvaranje novih prostorija Galeba. Zanima nas da li je to bila žrtva ili su planovi drugačiji…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Djuricic (@mandic_milica)

– Ne, ne, nismo ništa žrtvovali. Planiramo da idemo, ali ne na silu. Kad nam se bude išlo pravićemo plan i program. Sad se još malo odmaramo i uživamo. Nama je bio proritet da budemo uz Galeta i klub, jer ovo je i Markova kuća. Da se okupimo i proslavimo sve što je bilo do sada.

Fotografije sa venčanja i Milica koja blista u venčanici naišle su na “bezbroj” pohvala. Znamo da “sve devojčice” odmalena sanjaju taj dan i tu snežno belu haljinu. Moramo da znamo i kako se jedna žena oseća kada čuje i pročita sve te lepe reči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Djuricic (@mandic_milica)

– Divno je. Ja sam uživala ceo taj dan. Jednostavno, to je bio naš dan i nekako je bio bez tenzija i pritiska. Proveli smo se prelepo i na tome je i ostalo – zaključila je srpska tekvondo carica Milica Mandić. Pardon, Đuričić.

pročitajte još:

Za kraj, i nama pada na pamet da možemo samo jednu stvar da poručimo. Želimo svu sreću novopečenom bračnom paru Milici i Marku, baš kao i njihovim naslednicima na borlištima širom sveta u godinama koje dolaze.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike