MOJ BEOGRAD Milica Mandić: Energija prestonice me vuče da joj se uvek vratim i nikad ne odem iz nje

01.08.2021

20:00 >> 07:34

0

Srpska reprezentativka u tekvondu i olimpijska šampionka za portal 24sedam govorila je o svom detinjstvu koje je najčešće provodila u Tašmajdanskom parku

MOJ BEOGRAD Milica Mandić: Energija prestonice me vuče da joj se uvek vratim i nikad ne odem iz nje
24sedam/ Katarina Mihajlović

Srpska reprezentativka u tekvondu i olimpijska šampionka Milica Mandić za portal 24sedam govorila je o svom detinjstvu koje je najčešće provodila u Tašmajdanskom parku sa mamom, bakom i sestrom, ali i o tome šta za nju predstavlja simbol Beograda.

Milica Mandić, 24sedam/ Katarina Mihajlović

“Detinjstvo u Beogradu pamtim po Tašmajdanu i on je za mene simbol detinjstva. Mama i baka su često tamo vodili mene i moju sestru. Obično smo igrale između dve vatre, pentrale se po drveću ili pravile izmišljenu kućicu na drvetu. Naravno, nezaobilazna stvar bile su kokice kod čika Vučka sa prelivom od čokolade i maline.

AP Photo/Themba Hadebe

Omiljeno mesto u glavnom gradu mi je Vračar, gde sam i odrasla, kao i Cvetni trg. Volela bih jednog dana da se vratim na to mesto. Takođe, mnogo volim i Karađorđev park, kao i Hram Svetog Save, gde obožavam da prošetam i pronađem svoj mir.

AP Photo/Themba Hadebe

Simbol prestonice za mene je energija Beograda. Retko koji grad ima tu energiju koja se oseća gde god da odete. Koliko gradova sam posetila, ipak oni nemaju ni trunku onoga što ima prestonica. To je nešto što me vuče da se uvek vratim Beogradu i da se nikad ne preselim.

Pročitajte još

To je moj grad, tu sam odrasla, i želim čitav život da provedem u Beogradu.”

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti