Pali Nemci, nek padnu i Turci: Partizan prvi put pred svojim navijačima u Evrokupu (FOTO)

26.10.2021

10:18

0

Duel crno-belih i Turk Telekoma u sredu (20.30) u hali Aleksandar Nikolić

Pali Nemci, nek padnu i Turci: Partizan prvi put pred svojim navijačima u Evrokupu (FOTO)
20211023mmDangub03 - Copyright MN Press

Kada sezonu počneš sa pet pobeda u AdmiralBet ABA ligi i jednom u Evrokupu i ne znaš šta je poraz, onda je prirodno da se od tebe očekuje da nastaviš niz.

U tačno takvoj situaciji nalaze sekošarkaši Partizana pred sutrašnji (20.30) duel 2. kola Evrokupa sa Turk Telekomom. Crno-beli će prvi put u ovom takmičenju nastupiti pred svojim navijačima, a trener Željko Obradović ima samo jednu poruku.

- Prva utakmica ispred naših navijača u Evrokupu i obaveza više da nastavimo u istom ritmu kao što smo igrali dosad, što znači najborbenije i do zadnjeg atoma snage. Od prve sekunde da probamo da igramo agresivnu odbranu, da budemo koncentrisani - rekao je Obradović za sajt KK Partizan i zaključio:

-  Ekipa Turk Telekoma je imala par veoma dobrih utakmica, istina je da su odigrali nešto slabije u pojedinim mečevima ali su otvorili Evrokup na veoma dobar način, pobedivši u prvoj utakmici kao domaćini i igrajući veoma dobro. Mnogo stvari odlučuju na jednoj utakmici, ali naša agresivnost od prve do zadnje sekunde je nešto što je najvažnije.

A za agresivnost će, kao što su svi već navikli, biti zadužen i Nemanja Dangubić:

- Posle pobede u prvom kolu Evrokupa želimo da nastavimo pobednički niz. U goste nam dolazi iskusna ekipa i sigurno ćemo napraviti dobru pripremu kako bismo došli do još jedne pobede.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike