Mančester prelomio, Solskjer - ostaje! Poniženje od Liverpula nije bilo dovoljno za smenu

26.10.2021

09:03

0

Autor: 24sedam

Norvežanin dobio još jednu šansu, uprkos svemu što se dešava

Mančester prelomio, Solskjer - ostaje! Poniženje od Liverpula nije bilo dovoljno za smenu
Ole Gunar Solskjer - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Ole Gunar Solskjer ostaje trener Mančester junajteda. Bar za sada. Poniženje od Liverpula i poraz 0:5 kod kuće u Liverpula u “najvećoj utakmici engleskog fudbala” ipak neće doći glave Norvežaninu, iako su svi to već videli. 

Ugledni Atletik javlja da je Norvežaninu pružena poslednja šansa, iako je Junajted osvojio samo jedan bod u poslednje četiri utakmice Premijer lige i navodima da se svlačionica pobunila protiv trenera. O navijačima da ne govorimo. 

U sred te gužve i bure, Džoel Glejzer je održao video sastanak sa Edom Vudvardom i Ričardom Arnoldom u ponedeljak. Iako u klubu ističu da su takvi sastanci redovni, ono što se dešavalo 24 sata ranije na Old Trafordu je ipak bila glavna tema. 

Svi u klubu su jako povređeni i teško im je palo poniženje od najvećeg rivala, ali Solskjer je na kraju ipak dobio šansu da ispravi stvari. Prva prilika za to je subotnji duel sa Totenhemom

Skaj Italija je javila da je Junajted stupio u kontakt sa Antoniom Konteom oko preuzimanja tima ako Solskjer ode, ali Skaj sports javlja da kontakta ipak nije bilo. 

Trener je rekao da mu je poraz od Liverpula “najteži trenutak” u karijeri trenera Mančestera. 

Atletik navodi da je Konte rekao da je spreman da preuzme klub. Pominje se i Zinedin Zidan, ali i Maurisio Poketino, čiji je posao u PSŽ-u sve neizvesniji. Pominje se čak i Grem Poter iz Brajtona, a pojavljuju se i nagađanja ko od njih NEĆE doći

- Ipak, trenutno je Solskjer glavni i rešen je da nastavi da se bori – navodi Atletik.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike