Mejveder je homofob! Pljušte optužbe na račun legendarnog šampiona: Ne slikam se s momcima koji imaju nalakirane nokte (VIDEO)

26.10.2021

09:04

0

Flojd na stubu srama u SAD zbog obijanja selfija sa jednim fanom

Mejveder je homofob! Pljušte optužbe na račun legendarnog šampiona: Ne slikam se s momcima koji imaju nalakirane nokte (VIDEO)
Copyright Profimedia

Slavni šampion, čovek koji je izabran i za najboljeg svih vremena, Flojd Mejveder na udaru je javnosti u Sjedinjenim Američkim Državama.

Zašto? Zato što je odbio da se fotografiše sa jednim od fanova i onda mu još objasnio i zbog čega je to tako.

 

 

Razloge iz kojih Mejveder nije želeo da usliši molbu za zajedničku fotografiju ovaj mladić je podelio sa američkim medijima.

- Flojd nije hteo da se slika sa mnom zato što imam nalakirane nokte!

 

 

Kako mladić priča, Flojd je rekao obezbeđenju da ga skloni uz poruku da se "ne fotografiše sa momcima koji imaju  nalakirane nokte". A sve je zabeležno i u video snimku.

 

 

 

 

Ovo je uzburkalo strasti u SAD, pa je šampionu odmah prišiveno da je homofob. TMZ je izvestio da je Mejveder zapravo bio veoma raspoložen za fotkanje sa fanovima u Stejpl centru, a predstavnici čuvenog boksera objasnili su šta se dogodilo:

- Flojd nije imao vremena za tu fotografiju, žurio je iz hale. A što se optužbi za homofobiju tiče, sam Mejveder poručuje da "to ne može biti dalje od istine".

Mejveder (44), koga su zvali i "lepi dečko", "novac" i TBE (The best evere) "najbolji ikada" ispisao je istoriju profesionalnog boksa.

U ring je ušao tačno pedeset puta i nijednom nije poražen, a 27 borbi završio je nokautom. Zanimljivo je da se kao amater nije proslavio i da mu je jedini rezultat vredan pažnje bronzana medalja sa Olimpijskih igara u Atlanti 1996. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike