Pešić se predstavio trenerima iz AdmiralBet ABA lige, izneo im planove, kratkoročne i dugoročne

05.10.2021

13:38

0

Autor: 24sedam

Selektor je odmah počeo da radi, sastao se sa trenerima i sportskim direktorima

Pešić se predstavio trenerima iz AdmiralBet ABA lige, izneo im planove, kratkoročne i dugoročne
kss - Copyright KSS

Selektor nacionalnog tima Srbije Svetislav Pešić i direktor reprezentacije Dragan Tarlać sastali su se danas u Kući košarke sa direktorima i trenerima naših klubova učesnika AdmiralBet ABA lige.

Sastanku su prisustvovali predsednik KSS Predrag Danilović, generalni sekretar KSS Zlatko Bolić i potpredsednik KSS za mušku košarku Nenad Krstić.

Od predstavnika klubova, tu su bili Željko Obradović i Zoran Savić iz Partizana, Dejan Radonjić i Filip Sunturlić iz Crvene zvezde, Vladimir Jovanović i Goran Ćakić iz Mege, Nenad Stefanović i Vladan Mitrović iz FMP i Marko Marinović i Predrag Pantović iz čačanskog Borca.

KSS
 

Tema je bila predstavljanje selektora Pešića i direktora reprezentacije Tarlaća i upoznavanje sa kratkoročnim i dugoročnim ciljevima i aktivnostima reprezentacije Srbije.

U izuzetno konstruktivnom razgovoru, selektor je izneo planove i zatražio podršku klubova pred naredne reprezentativne akcije.

Prvi izazovi nas čekaju već u novembarskom prozoru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023, pošto naš nacionalni tim 25. novembra dočekuje Letoniju, a tri dana kasnije gostuje u Belgiji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike