Patrijarh ugostio KK Crvena zvezda: Ohrabrenje, ljubav i podrška pred velike izazove (FOTO)

05.10.2021

11:11

0

Blagosiljani košarkaši i košarkašice crveno-belih

Patrijarh ugostio KK Crvena zvezda: Ohrabrenje, ljubav i podrška pred velike izazove (FOTO)
1 - Copyright KK Crvena zvezda

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije organizovao je u prostorijama Patrijaršije Srpske pravoslavne crkve prijem za delegaciju KK Crvena zvezda koju su sačinjavali muški i ženski tim sa stručnim štabovima, kao i kompletan menadžment našeg kluba na čelu sa predsednikom Nebojšom Čovićem.

KK Crvena zvezda
 

Tom prilikom patrijarh Porfirije, koji je samim ovim činom i pozivom učinio izuzetnu čast KK i KKŽ Crvena zvezda i svim ljudima koji rade u klubu ili se bore za njegove boje na terenu, blagoslovio je kompletnu delegaciju našeg kluba i uputio reči ohrabrenja, ljubavi i podrške, ali i izrazio želju za dobro zdravlje, pred velike izazove i utakmice koje košarkašice i košarkaše očekuje na terenima ove sezone i u njihovim karijerama, koje su mnogima od njih u obe selekcije obogaćene i nastupima za reprezentaciju Srbije.

Osim zvaničnog dela, patrijarh je u opuštenom razgovoru više od sata proveo u druženju, slikanju i pojedinačnim razgovorima sa igračima i stručnim štabom i menadžmentom našeg kluba, i učinio ovu posetu nezaboravnom za sve crveno-bele koji su došli u Patrijaršiju u utorak 5. oktobra 2021. godine.

KK Crvena zvezda
 

Ispred KK Crvena zvezda, patrijarhu Porfiriju je kapiten KK Crvena zvezda mts Branko Lazić poklonio uramljeni dres koji će krasiti neki od kutaka Patrijaršije u kojima boravi patrijarh, dok je kapiten ženske ekipe Nevena Naumčev uručila patrijarhu Porfiriju loptu s potpisima svih košarkašica.

KK Crvena zvezda
 

Klub je uputio i zvaničan poziv našem patrijarhu, koji nikada nije krio da je zvezdaš i veliki ljubitelj sporta i košarke, da bude gost KK Crvena zvezda u sezoni koja je upravo počela.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike