Zvezda te zove da zajedno srušite Budućnost: Ulazak na derbi AdmiralBet ABA lige moguć pod jednim uslovom!

04.10.2021

12:52

0

Potvrda o vakcinaciji ili preležanoj koroni, odnosno PCR test su obavezni

Zvezda te zove da zajedno srušite Budućnost: Ulazak na derbi AdmiralBet ABA lige moguć pod jednim uslovom!
Copyright MN Press

Veliki derbi AdmiralBet ABA lige igra se večeras (21.00) u hali Aleksandar Nikolić, a domaći tim uprkos svim nedaćama želi trijumf.

Za tako nešto protiv gostiju, koji važe za jednog od favorita za titulu, crveno-belima će biti neophodna pomoć navijača.

Odatle i poziv da se tribine što više popune, ali i naznaka da će za ulazak u halu morati da budu ispunjeni određeni uslovi.

- Ulazak na meč biće omogućen svim vlasnicima sezonskih karata koji imaju COVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali COVID virus. Radi lakšeg i nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasnike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Ekipe Crvene zvezde i Budućnosti slavile su u prvom kolu AmdrialBet ABA lige, a večerašnjim duelom zatvaraju drugu rundu takmičenja u regionu. Tri sata ranije u Zagrebu će se sastati Cibona i Mega.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike