Zvezdinim malerima nema kraja! Radonjić pred Budućnost otkrio novi veliki problem u ekipi!

04.10.2021

05:11

0

Autor: A. Š.

Nikako da se na Malom Kalemegdanu priča samo o košarci

Zvezdinim malerima nema kraja! Radonjić pred Budućnost otkrio novi veliki problem u ekipi!
Copyright MN Press

Nikako da se na Malom Kalemegdanu priča samo o košarci. Problemi se nižu za Dejana Radonjić i njegovu ekipu, kao da izuzetno težak raspored na početku nove sezone nije dovoljano otežao situaciju „izranjavanim“ crveno-belima, koji se spremaju za prvi regionalni derbi u novoj takmičarskoj godini.

Večeras od 21 sat u dvorani „Aleksandar Nikolić“ srpski i jadranski prvak, u 2. kolu AdmiralBet ABA lige, dočekuje Budućnost, ali je umesto o košarkaškim stvarima Radonjić uoči meča morao da se bavi „medicinom“.

- Nažalost, moram da počcnem od zdravstvene situacije, Lazića i Vajta neće biti u timu, a Cirbes je u izolaciji zbog Kovida. Što se tiče Dobrića i Davidovca njihovo zdravstveno stanje je takvo da ćemo na dan utakmice doneti odluku. Na to nam se nadovezala i nova situacija sa Ostinom Holinsom, koji je nakon proklizavanja na utakmici sa Fenerbahčeom zaradio povredu i pitanje je da li će moći da igra - referisao je Radonjić.

Trofejni strateg crveno-belih istakao je da je Budućnost ove godine napravila vrlo respektabilan tim pun kvaliteta i iskustva igranja na najvišem nivou.

- Takođe, povratkom trenera koji je doneo trofej ABA lige jasno su stavili do znanja da su im ambicije najviše. Zato je jako važno da svi budemo svesni težine zadatka, a da bismo odigrali meč iznad granica mogućnosti potrebna nam je velika podrška i svojevrsni “impuls” da damo i više od onoga što imamo u ovom trenutku. I da smo kompletni sigurno bi nas čekao težak meč - poručio je Radonjić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike