Partizan, uz dres, predstavio i novog kapitena! Novica je dobio dostojnog naslednika (FOTO)

30.08.2021

21:08 >> 21:23

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli u potpuno novom ruhu ulaze u sezonu velikih očekivanja

Partizan, uz dres, predstavio i novog kapitena! Novica je dobio dostojnog naslednika (FOTO)
Copyright Novica Veličković i Rade Zagorac foto: MN Press

Jedna od najtežih sezona iza, a jedna od onih sa najvišim očekivanjima ispred košarkaša Partizana. Ružno je zaboravljeno, tokom leta je „valjak“ umiven, doteran i utegnut, pa u nove takmičarske obaveze ulazi u potpuno novom ruhu.

U susret jubilarnoj sezoni, 30. od osvajanja evropskog trona, čelnici kluba iz Humske napravili su jedan od najvećih poteza u novijoj istoriji srpke košarke, vrativši na klupu najtrofejnijeg kontinentalnog trenera Željka Obradovića, da bi pretposlednjeg dana avgusta predstavili novu opremu, kao i novog kapitena.

24sedam/Goran Sivački

Umesto dugogodišnjeg predvodnika Novice Veličkovića, koji je ovog leta rešio da stavi tačku na sjajnu karijeru, košarkaši Partizana u sezoni u kojoj se, pre svega, očekuje povratak u Evroligu, istrčavaće na parket prateći Radeta Zagorca.

Rade Zagorac i Aleksa Avramović
24sedam/Goran Sivački

Pročitajte još

– Uloga kapitena je nešto s čim tek treba da se upoznam i to je čast koja mi je dodeljena nedavno. To je velika odgovornost, koju sam spreman da prihvatim i da zajedno s Partizanom odem u nove pobede – kazao je tokom promocije novog dresa Zagorac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike