Partizanovo novo odelo! Crno-beli promovisali dres za povratničku sezonu Željka Obradovića (FOTO/VIDEO)

30.08.2021

18:44 >> 19:12

0

Autor: Adam Štulić

Ovo je oprema u kojoj će košarkaši kluba iz Humske pokušati da izbore povratak u Evroligu

Partizanovo novo odelo! Crno-beli promovisali dres za povratničku sezonu Željka Obradovića (FOTO/VIDEO)
Copyright Rade Zagorac, Željko Obradović i Aleksa Avramović 24sedam/Goran Sivački

Partizan ima novo odelo!

Košarkaška sekcija kluba iz Humske u ponedeljak je promovisala dresove u kojima će izabranici Željka Obradovića obeležiti povratničku sezonu najtrofejnijeg evropskog trenera na klupu “njegovog” Partizana.

Željko Obradović i Ostoja Mijailović
24sedam/Goran Sivački

I ove sezone, kao i prethodne četiri, crno-beli će nastupati u opremi “Ander armor”. Renomirani proizvođač sportske opreme za ovu, po mnogo čemu specifičnu takmičarsku godinu, Partizanu je napravio malo personalizovaniji dres, koji u sebi zadrži nekoliko retro detalja iz najuspešnije sezone u trofejnoj klupskoj istoriji.

24sedam/Goran Sivački

Sezona pred nama je jubilarna 30.  od najvećeg uspeha srpske košarke i Partizanovog pohoda na krov Evrope. Ta sezona je ujedno bila i debitantska u trenerskoj ulozi za najtrofejnijeg stratega Starog kontinenta, zbog čega je u novoj opremi “skriveno” nekoliko detalja koji obeležavaju veliki jubilej kluba iz Humske.

24sedam/Goran Sivački

Najpre, grb na dresu će, kao i te sezone (1991/92), koja je ujedno i jedina u klupskoj istoriji s tim detaljem, biti jednobojan. Na beloj garnituri grb će biti crne boje, dok će na crnom dresu biti u zlatnoj varijanti, dok će na obe garniture biti etiketa koja simbolizuje osvajanje prvog izdanja Evrolige.

Rade Zagorac, Aleksa Avramović i Željko Obradović su iskoristili mini pauzu u pripremnom periodu, između završnog prvog dela rada na Zlatiboru i odlaska na prvi turnir u Opatiju, da svojim prisustvom uveličaju svečanu promociju Partizanovog dresa za novu sezonu.

Rade Zagorac i Aleksa Avramović
24sedam/Goran Sivački

Podsetimo, turnir u Hrvatskoj, na kojem učestvuju još Cibona, Cedevita Olimpija i italijanski Pezaro, se održava od 1. do 3. septembra. Crno-beli će prvog dana, od 20 časova igrati protiv “vukova”, dok će se 3. septembra igrati mečevi za plasman.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike