Radonjić: Bilo je dobrih i loših momenata, moramo da pronađemo najbolja rešenja na putu ka željenom cilju

22.01.2021

20:33 >> 20:39

0

Autor: N. St.

Trener crveno-belih pričao posle poraza od Katalonaca

Radonjić: Bilo je dobrih i loših momenata, moramo da pronađemo najbolja rešenja na putu ka željenom cilju
Copyright MN Press

Crvena zvezda je poražena u Beogradu. Barselona je ostvarila četvrti trijumf u nizu i vratila se na prvo mesto u Evroligi (60:72).

Trener crveno-belih Dejan Radonjić je čestitao protivniku.

– Bili su bolji od nas. Početak meča i start drugog poluvremena su bili loši. Mnogo smo se mučili sa skokovima, imali su čak 14 više od nas. Uz to smo promašili i previše slobodnih bacanja (12/21) što pravi razliku kada treba da igrate konkurentan meč – rekao je Radonjić.

Pohvalio je rivala.

– Od početka sezone je jasno da Barsa figurira kao tim koji će se boriti za trofej. Pravili su pobede i bez Mirotića i Dejvisa, što je bio slučaj u Moskvi protiv CSKA. Radi se o timu koji ima ogroman kvalitet i jasne ambicije. Mi smo se trudili da budemo dobri. Bilo je momenata kada to nije bilo toliko loše, kao i onih sa dosta grešaka.

Vremena je malo za neke velike promene.

– Svaki tim ima neke svoje probleme i to rešava na svoj način. Raspored je težak i moramo da pronađemo način da to vreme između mečeva iskoristimo da se pripremamo i da e popravljamo. Čeka nas put za Bar, bićemo tamo dva dana. Mornar je pokazao da je zasluženo na toj poziciji i da igre ukazuju da su njihove ambicije realne. Ostaje da pokušamo da razmišljamo prvo o tom duelu, pa da idemo za Istanbul, pa Asvel. Daćemo sve od sebe da nađemo najbolja rešenja .Nije jednostavno. Videli ste i u ovom meču da su igrači promašivali nešto što su raniej pogađali. Nadam se da ćemo podići nivo forme kod pojedinaca kako bi se uklopili i došli do našeg cilja.

Na terenu su bili Džordan Lojd i Lendri Noko što može da raduje crnogorskog stručnjaka.

Pročitajte još:

– Džordan je uradio dva treninga sa timom, Lendri je bio pre odlaska u Španiju sa nama. Kratko vreme da se da neki konkretniji sud. Očekujemo od njih, da zajedno sa ostalima, daju doprinos, kako bi tim bio dobar i kako bismo zajedno bili dovoljno dobri da ostvarimo ono što želimo – završio je Radonjić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike