Radonjić: Pobeda uprkos izostanku nekoliko igrača, videćemo koliko možemo protiv Mege

13.02.2021

22:27 >> 22:30

0

Autor: N. St.

Trener i kapiten Zvezde pričali posle derbija

Radonjić: Pobeda uprkos izostanku nekoliko igrača, videćemo koliko možemo protiv Mege
Copyright MN Press

Uspela je Crvena zvezda da napravi veliki preokret i da se iz dvocifrenog zaostatka vrati u večitom derbiju. U dramatičnoj završnici su pronašli način da savladaju Partizan (79:78) i prođu u finale Kupa Radivoja Koraća.

Trener Dejan Radonjić je na konferenciji za medije pričao o svemu viđenom.

– Čestitam svima na pobedi i prolasku u finale. Utakmica je bila dobra, interesantna. Početak, sa naše strane, nije bio onakav kako smo očekivali. Moram da priznam da je Partizan bio jako dobar, igrali su sjajno, šutirali izvanredno i stekli prednost. Sve vreme smo pokušavali da ih stignemo. Dobrom odbranom u drugom delu smo se približili, pa smo u neizvesnoj završnici stigli do pobede – rekao je Radonjić.

Zbog zdravstvenih problema su crveno-beli stigli u okrnjenom sastavu, pre svega bez plejmejkera (Voldena, Hola i Koloma).

Zadovoljan sam igrom, posebno zbog izostanka toliko igrača. Već nas u nedelju čeka finale sa ovako malom rotacijom, igra se dan za danom, potrošnja je u ovom meču bila velika.

Za “Žućkovu levicu” boriće se sa Megom.

– Biće veoma važno da, koliko je to moguće, napravimo pripremu za taj susret. Mega je pokazala da zaslužuje da se bori za trofej. Igrali smo sa njima mečeve u kompletnom sastavu i bilo je neizvesno. Bio bih zadovoljan da to bude dobro, videćemo za šta će to biti dovoljno – jasan je Radonjić.

Kratku izjavu o tome dao je i kapiten Zvezde Branko Lazić.

– Čestitke ekipi, sturčnom štabu i celom klubu na velikoj pobedi. Čeka nas finale, nova utakmica, već se okrećemo tome. Iskoristićemo taj period da se odmorimo i pirpremimo za to što nas čeka – zaključio je Lazić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike