Radonjić: Iskoristili su naše slabosti, treba sve ovo izdržati

02.03.2021

22:31 >> 22:43

0

Autor: N. St.

Trener Zvezde pričao posle meča sa Bajernom

Radonjić: Iskoristili su naše slabosti, treba sve ovo izdržati
Copyright MN Press

Crvenoj zvezdi je nedostajalo malo da dođe do pobede. U samoj završnici su pali protiv minhenskog Bajerna. Vladimir Lučić je pokrenuo svoj tim i doneo im trijumf u Beogradu (76:78).

Posle meča je na konferenciji za štampu svoje viđenje dao Dejan Radonjić.

– Čestitke Bajernu na pobedi. Igrali smo dobro više od 30 minuta i to nije bilo dovoljno da se pobedi tim koji ima kvalitet i iskustvo – počeo je Radonjić.

Ekipa je ponovo bila u skraćenoj rotaciji.

– Neka najkraća ili najbrža analiza ispada da u nekoliko poslednjih minuta nismo dobro odreagovali. Pravili smo greške u celoj poslednjoj četvrrtini koje se kažnjavaju na ovom nivou. Nismo uspeli da valorizujemo našu dobru igru. Oni su bili koncentrisani i naše slabosti su znali da iskoriste.

U ekipu se vratio Lengston Hol iako nije odigrao ni minut, dok se kod Voldena i Lojda još uvek vidi nedostatak prave forme posle problema sa virusom.

– Rekao sam i pre meča da je situacija dosta delikatna i da već postaje teško da se priča o tome svakog dana. Opterećuje nas to što predugo traje i da smo sa malim brojem igrača odigrali veliki broj utakmica i da se to nastavlja. U martu imamo ukupno 12 mečeva. Proces oporavka, pripreme i svega toga je specifičan zbog zdravstvene situacije i trajaće još neko vreme. Hol je odradio dva treninga sa nama, ali pauza i ta bolest ne daju prostor da krenemo pre nego što dođe do nekog zadovoljavajućeg stepena fizičke spreme, pa da čekamo košarkaški kvalitet. Ostali nisu počeli sa ozbiljnijim treningom. Nekoliko dana su se uvodili da bi počeli da trče. Treba izdržati, treba nositi sve ovo i treba sačekati da možemo da kažemo da smo na dobrom nivou, to svakako nije u narednih nekoliko dana – završio je Radonjić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike