Ražnatović: Milosavljević iz Mege u reprezentaciju

02.04.2021

10:15 >> 10:19

0

Autor: D. B.

Bivši kapiten Partizana ponovo će igrati košarku

Ražnatović: Milosavljević iz Mege u reprezentaciju
Copyright MN Press

Ako je neko mislio da je objava jednog od najmoćnijih košarkaških agenata Miodraga Miška Ražnatovića da će Dragan Milosavljević igrati za Megu bila prvoaprilska šala, sada stiže potvrda da nema govora o lažnoj vesti.

Prvi čovek agencije “Beobasket” objavio je na svom instagram profilu fotografiju na kojoj se vidi da nekadašnji kapiten Partizana, član Albe i Unikahe iz Malage potpisuje ugovor po čijem slovu će pojačati Megu u Košarkaškoj ligi Srbije.

– Rođeni smo u istom gradu. Čak smo i živeli u istoj stambenoj zgradi, doduše u različito vreme. Sarađujemo od kada je sa 18 godina iz kruševačkog Napretka, krenuo u profesionalne vode. Dragan Milosavljević se nalazi u najdelikatnijem trenutku karijere, jer je igrajući za reprezentaciju Srbije doživeo povredu, koja ga je odvojila 20 meseci od terena! Moja je obaveza je da uz igrače budem ne samo u trenucima pravljenja milionskih ugovora, nego i u najtežim momentima. Draganu je potrebna medicinsko-sportska nega, vreme provedeno na terenu i strpljenje. Obojica smo ubeđeni da je Mega prava sredina za to, i stoga je Dragan potpisao ugovor sa klubom do kraja takmičarske sezone. Predvodiće ekipu u plej-ofu lige Srbije, i potajno se nadam da će se vratiti u vrhunsku formu, i upustiti u borbu za mesto u reprezentaciji Srbije – objasnio je Ražnatović.

A u Megi Dragan će ponovo sarađivati sa Vladom Jovanovićem, koji mu je bio trener i u Partizanu i ponovo će biti tandem sa Milenkom Tepićem sa kojim je osvojio titulu u crno-belom dresu.

– Došao sam u Megu da se vratim košarkaški, da dođem u takmičarski ritam. Mislim da je ovo prava odluka. Mega ima odličan sistem gde se radi na razvijanju mladih igrača i ja verujem da ću uz njih uspeti da se vratim košarci, a da ću sa druge strane svojim iskustvom pomoći ekipi – izjavio je Milosavljević

Pročitajte još

Milosavljević je poslednji meč odigrao na Akropolis kupu u Atini, tokom leta 2019, u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Kini. Tada je, drugi put u karijeri, doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

Posle operacije, oporavka, nove hirirške intervencije, ali i korone, sada sledi novi početak.

Bek je sa Partizanom osvojio dve Jadranske lige, četiri titule i dva kupa Srbije, uz priznanje za MVP-a plej-ofa Srbije 2013. godine, dok je sa Albom 2016. godine osvojio nemački kup. Sa reprezentacijom Srbije je osvojio srebro na Evrobasketu 2017. godine, a takođe je nastupio i na Evrobasketu 2015. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike