Odrastao sam uz Bogdana! Atlanta je Đurišića dugo želela, Srbin ističe - Izgleda da je bilo suđeno! (VIDEO)

29.06.2024

08:22

0

Autor: A. S.

Još jedna sjajna karijera se rađa

Odrastao sam uz Bogdana! Atlanta je Đurišića dugo želela, Srbin ističe - Izgleda da je bilo suđeno! (VIDEO)
Nikola Đurišić - Copyright MN Press

Srbija će u budućnosti imati još dvojicu igrača u NBA ligi. Nikola Topić i Nikola Đurišić su izabrani na NBA draftu, ali još uvek nije poznato da li će mladi srpski igrači odmah ostati u najjačoj ligi na svetu.

Za Topića je pitanje zbog povrede koja ga je mučila ovog proleća, dok se očekuje da će Đurišić ostati.

Đurišić je izabran kao 43. pik na NBA draftu, a prava na njega položila je Atlanta, pa će u Hoksima igrati sa kapitenom Srbije, Bogdanom Bogdanovićem, ali i prvim pikom ovogodišnjeg drafta, Zakarijem Rizašeom.

 

 

Franšiza iz Džordžije dvojicu košarkaša predstavila je američkoj javnosti, a generalni menadžer Lendri Filds je otkrio da su obojica dugo bili glavne želje Hoksa.

- Kada smo ih identifikovali, znali smo da moramo da ih imamo. To smo i uradili. Otišli smo i uzeli ih - rekao je Filds.

Nikola je zadužio dres sa brojem sedam.

- Ovde sam danas draftovan u drugoj rundi, ovo je poseban trenutak za mene, trenutak na koji sam čekao ceo život. Neverovatno je, ostvarenje snova, uspeo sam nešto o čemu sam maštao od šeste, sedme godine. Ovo je poseban trenutak - rekao je jedan od nosioca igre Mege iz prethodne sezone i priznao da je bilo "suđeno":

 

 

- Pre dve godine smo igrali ABA ligu u Crnoj Gori i jedan prijatelj mi je doneo kačket Atlanta Hoksa. Izgleda da je bilo suđeno.

Medije na predstavljanju je zanimalo i da li poznaje Bogdana.

- Ne poznajem ga lično, ali sam ga gledao dok je bio u Partizanu, Fenerbahčeu… Odrastao sam gledajući ga na TV-u - rekao je Đurišić o novo saigraču.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike