Porodica Džejms piše istoriju NBA lige i to uz pretnje! Lebron će ostvariti veliku želju, ali kako...

28.06.2024

09:21

0

Autor: A. S.

Ne pomaže se tako sinu

Porodica Džejms piše istoriju NBA lige i to uz pretnje! Lebron će ostvariti veliku želju, ali kako...
Lebron i Broni Džejms - Copyright Profimedia

U četvrtak uveče u NBA ligi je ispisana istorija. Druge noći NBA drafta bila je na programu druga runda i tom prilikom je izabran, pored Nikole Đurišića i Broni Džejms, sin legendarnog Lebrona.

19-godišnji Broni je izabran kao 55. pik i to od strane tatinog tima, Los Anđeles Lejkersa. Tako će Lebron ispuniti svoju želju da zaigra sa  svojim naslednikom, a NBA liga je ispisala istoriju, s obzirom da ćemo prvi put u jednom timu gledati i oca i sina.

Međutim, iza ove odluke Los Anđelesa, nije sve "čisto".

Kako je rekao Bob Majers, agent Lebrona i Bronija Džejmsa, Rič Pol pretio je ekipama uoči drafta. Pol je naveo da će Broni, ukoliko ga ne izaberu Lejkersi, igrati u Australiji!

Očigledno je to i pomoglo Broniju, koji je uoči drafta, po nekim predviđanjima bio tek 72. pik, a biraju se samo 60. Ali, jasno je i to da mu ovakav izbor i put sigurno neće pomoći u karijeri. Dovoljan pritisak mu predstavlja slavno prezime, a sada mora i da se izbori za minutažu.

Lebron će 30. decembra napuniti 40 godina, a prošle sezone je prosečno postizao po 25 poena za 35,3 minuta po utakmici, pa će sigurno sačekati i sina na debiju kako bi sebi ispunio veliku želju, ali je na Broniju sada da se dokaže.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike