Ledej poslao vrlo emotivnu poruku "grobarima": Sada nije bilo sujevernih fraza, nikad nije bio ovako iskren

21.06.2024

14:43

0

Autor: P.K.

Navijači Partizana ga obožavaju, ljubav je obostrana

Ledej poslao vrlo emotivnu poruku "grobarima": Sada nije bilo sujevernih fraza, nikad nije bio ovako iskren
Zek Ledej se baca u publiku 2021. - Copyright MN Press

Zek Ledej je bilo jedno od zvučnijih imena koje je pojačalo Partizan te 2021, kada se vratio Željko Obradović i nije mnogo trebalo da kupi srca navijača.

Maltene tri meseca pošto je došao iz milanske Olimpije, sa kojom je igrao "fajnal for", posle jedne neizvesne utakmice se u radosti bacio u publiku pored terena, u čijem zagrljaju je bio još jedan tada novajlija – Kevin Panter.

Obojica su od danas i zvanično bivši igrači Partizana, koji su ostavili veliki trag u klubu. "Grobari" obožavaju Ledeja i njegov ratnički pristup i način na koji vodi ratove na terenu, ali i to što se nikad ne žali i ne buni.

Svi su znali da je to bila obostrana ljubav, iako Ledej nije tip koji voli da priča, plus je sujeveran, pa je pred medijima uvek bio zakopčan i govorio u sportskim frazetinama, sada je otvorio srce i opustio jezik i poslao jako emotivnu poruku:

- Zaista, jedno VELIKO HVALA od mene i moje porodice za ove tri godine. Bile su to neverovatne godine, i kroz najbolje i najteže trenutke mog života svi ste bili uz mene da rastemo zajedno. Hvala Srbiji što me je primila kao gosta i dozvolila mi da je učinim svojim domom. Hvala, najbolji navijači na svetu, Grobari, što ste mi pokazali šta je prava strast i vera od strane navijača, i šta sve možete postići čak i u najnepredvidljivijim trenucima - vaš uticaj je nemerljiv. Hvala svim mojim saigračima i stručnom štabu tokom protekle tri godine za trajna prijateljstva i neverovatne uspomene izgrađene kroz našu ljubav prema igri i težnju za veličinom. Hvala, fizioterapeutima i klubu za napredak od Evrokupa do Evrolige i veliku podršku od vrha do dna.

Najviše od svega, iskreno hvala treneru Obradoviću za poverenje i veru u mene svaki dan. Veoma sam zahvalan za sve što ste me naučili i za način na koji ste mi pomogli da rastem kao osoba u protekle tri godine – napisao je Ledej, a onda na srpskom dodao:

- Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek. Volim te, Partizane!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zach LeDay (@zachleday32)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike