Napustio reprezentaciju zbog Zvezde: Velika želja Vladana Milojevića stiže na Marakanu!

10.06.2024

11:40

0

Vezista krenuo za Beograd

Napustio reprezentaciju zbog Zvezde: Velika želja Vladana Milojevića stiže na Marakanu!
Copyright Youtube printscreen/APOEL FC

Eusiodalsio Gomeš (28), poznatiji kao Dalsio, uskoro će i zvanično postati novi fudbaler Crvene zvezde. Vezista je zbog finalizacije posla sa crveno-belima napustio reprezentaciju Gvineje Bisao, koja će ovog ponedeljka od 18 časova bez njega morati da dočeka Egipat u 4. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Da stvari budu jasnije, nije Dalsio uradio ništa bez dozvole selektora Luisa Boe Mortea. Naime, kada je saznao da je na spisku za kvalifikacione mečeve sa Etiopijom i Egiptom on uredno se pojavio na okupljanju, a potom razgovarao sa stručnim štabom.  

Nije bilo u planu nekadašnjeg reprezentativca Portugalije i igrača Arsenala, Fulama i Vest Hema da Dalsio bude starter, tako da mu je dozvoljeno da napusti nacionalni tim.

Snažni vezista ponikao je u Belenensešu, a zatim je branio boje Benfike, Rendžersa, Panetolikosa, Jonikosa i APOEL-a iz kojeg kao slobodan igrač stiže na Marakanu.  

Njegove kvalitete posebno poznaje i ceni trener Crvene zvezde Vladan Milojević koji je u sezoni 2022/23 predvodio kiparskog velikana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike