Dončić o sukobu sa vlasnikom Bostona: Slovenac ušao u klinč sa milijarderom, a nakon meča rekao je samo jednu rečenicu! (VIDEO)

10.06.2024

11:17

0

Vidno nezadovoljan zbog novog poraza

Dončić o sukobu sa vlasnikom Bostona: Slovenac ušao u klinč sa milijarderom, a nakon meča rekao je samo jednu rečenicu! (VIDEO)
Luka Dončić - Copyright Youtube printscreen/Dallas Mavericks

Košarkaši Boston Seltiksa poveli su sa 2:0 protiv Dalasa u velikom finalu NBA lige. Izabranici Džoa Mazule slavili su u noći između nedelje i ponedeljka rezultatom 105:98 uprkos odličnoj partiji Luke Dončića.

Reprezentativac Slovenije upisao je tripl-dabl - 32 poena uz 11 skokova i isto toliko asistencija. Očekivano, Luka je nakon meča bio vidno nezadovoljan, a novinarima je šturo odgovorao na pitanja.  

Okupljene je zanimao sukob sa vlasnikom Seltiksa Vikom Grusbekom. Dončić je, posle jednog pogođenog šuta, imao šta da kaže Grusbeku, ali je potom na konferenciji za medije rekao da nije znao ko je on.

 

 

- Žao mi je, ne znam ko je vlasnik Seltiksa - kratko je odgovorio Dončić, koji je potom i kratko rekao "Ne" na potpitanje da li je sa bilo kim iz prvog reda razmenio reči.

Luka je bio neizvestan pred ovaj meč zbog povrede.

 

 

- Uvek želim da igram. Ceo dan smo radili mnogo stvari da bih bio spreman. Dobro sam se osećao, bio sam okej - naglasio je on, uz osvrt na svoju partiju:

- Na kraju dana moramo da postignemo više koševa. Moje izgubljene lopte i promašena slobodna bacanja su nas koštala utakmice. Moram da budem mnogo bolji u te dve kategorije - zaključio je Dončić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike