Fudbalska eksplozija u komšiluku: Slavni Nani potpisuje za klub iz Severne Makedonije!

10.06.2024

12:10

0

Senzacionalan transfer u najavi

Fudbalska eksplozija u komšiluku: Slavni Nani potpisuje za klub iz Severne Makedonije!
Copyright Profimedia/IMAGO

Prava transfer bomba stiže iz Severne Makedonije! Gostivar, ekipa koja je prošlu sezonu završila na devetom mestu tamošnjeg prvenstva, u završnoj je fazi pregovora s legendarnim Portugalcem Luisom Nanijem (37).

Tu je vest objavio makedonski portal Makfudbal, a isti izvor piše kako je do završetka posla ostalo samo da se reše detalji i da je Nani zadovoljan finansijskim uslovima.

 

 

U svojim najboljim danima Nani je bio jedan od perspektivnijih krilnih igrača u Evropi, a u dresu Mančester junajteda osvojio je čak 12 trofeja, uključujući Ligu šampiona 2008. godine.

Ser Aleks Ferguson ga je doveo 2007. iz Sportinga za 25 miliona evra. Punih osam godina je nastupao za ekipu s Old Traforda, a onda je prešao u Fenerbahče. Zatim je nosio dres Lacija, Valensije, vratio se u svoj Sporting, a bio je i u Americi, gde je igrao za Orlando. Pre dve godine bio je član Venecije, a nakon toga i australijskog Melburna. Poslednji angažman bio mu je u turskoj Adani. 

U dresu reprezentacije Portugala odigrao je 112 utakmica i postigao je 23 gola. Pre osam godina sa svojim nacionalnim timom je bio prvak Evrope. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike