Engleze hvata panika: Hari Kejn uplašen - opsovao pred duel sa Srbijom!

10.06.2024

09:55

0

Kapiten bez dlake na jeziku

Engleze hvata panika: Hari Kejn uplašen - opsovao pred duel sa Srbijom!
Copyright Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske razočarala je svoje navijača na generalnoj probi pred početak Evropskog prvenstva. Izabranike Gereta Sautgejta je na Vembliju savladao Island sa 1:0, a javnost, ali i same igrače hvata panika.

- Ovakvi porazi mogu da budu poziv na buđenje za sve nas. Moramo da shvatimo da neće biti lako kao što ljudi misle. Imamo mnogo posla da odradimo, nekad je potrebno da se razbudiš. Puno je elemenata koje moramo da popravimo, naročito u presingu. Utakmice u grupnoj fazi biće slične kao ova protiv Islanda. Moraćemo da se branimo kvalitetno, naročito od dugih loptu. U napadu treba da budemo strpljivi - rekao je kapiten reprezentacije Engleske Hari Kejn.

Profimedia/IMAGO
Hari Kejn

Iako je ovo bila razočaravajuća proba za Englesku, Kejn i ekipa odlučni su da se fokusiraju na predstojeće izazove i iskoriste novu šansu za osvajanje titule.

- Bilo je to pravo s*anje. Ali u fudbalu uvek imaš uspone i padove. Prošlo je skoro dve godine od poslednjeg takmičenja, moramo na to da zaboravimo i da budemo uzbuđeni zbog novog turnira - dodao je napadač minhenskog Bajerna.

Podsetimo, Srbija je prvi protivnik Engleske na EURO. Utakmica prvog kola grupe C na programu 16. juna od 21.00 na stadionu u Gelzenkirhenu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike