Bruka i sramota Grobara – zbog njih je prekinut praznik srpske košarke!

05.06.2024

23:36

0

Autor: 24sedam

Navijači Partizana vređali suprugu predsednika Zvezde Nebojše Čovića

Bruka i sramota Grobara – zbog njih je prekinut praznik srpske košarke!
Copyright MN Press

Srpska košarka dobila je novi šamar, ali ovoga puta ne svojom krivicom. Uloga antiheroja pripala je u sredu uveče navijačima Partizana, koji su uvredljivim skandiranjem na račun supruge predsednika Zvezde Nebojše Čovića izazvali prekid derbija u borbi za šampionski tron.

Nije prvi put, a izvesno ni poslednji, ma koliko bismo mi voleli da jeste, da se jedan derbi prekida zbog navijačkih izgreda, ali su „grobari“ večeras prešli granice svakog ukusa. Višeminutno horsko vređanje Čovićeve supruge, koje traje godinama unazad, u sredu uveče u Areni je dobilo svoju kulminaciju definitivnim prekidom drugog meča finala plej-ofa Superlige Srbije.

Ipak, navijački "pir" se tu nije zaustavio. Kao da im nije bilo dovoljno što su skandiranjem izazvali prekid, najvatreniji navijači Partizana otišli su i korak dalje, zabranivši igračima da se vrate na parket, što jasno može da se čuje na jednom od snimaka koji su se pojavili na društvenim mrežama. 

Tako smo, umesto praznika košarke, i to pošto smo dve godine čekali na to da se Partizan i Crvena zvezda bore za nacionalni tron, dobili još jednu veliku ljagu na srpsku „kraljicu igara“ koja ni na koji način nije zaslužila da je bilo ko ovako bruka i sramoti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike