Partizan može da preokrene! Avramović veruje u crno-bele

03.06.2024

23:22

0

Autor: 24sedam

Razlika je bila samo jedan poen

Partizan može da preokrene! Avramović veruje u crno-bele
Aleksa Avramović - Copyright ABA liga j.t.d./Dragana Stjepanović

Partizan je izgubio u prvoj utakmici KLS finala od Crvene zvezde, a rezultat je bio 89:88. Konferencije oba trenera, Željka Obradovića i Janisa Sferopulosa bile su zanimljive, a sa novinarima je razgovarao i Aleksa Avramović.

- Jedna košarkaška predstava. Igrali smo u hendikepu neigranjem naših visokih igrčaa. I Smajli je imao tu povredu koja se videla i nije mogao da nam pomogne na pravi način. Povrh svega, odigrali smo jednu hrabru utakmicu.

Odlučila je jedna lopta. Odlazimo podignute glave, potpuno svesni da ćemo pred našim navijačima drugu priču imati - kazao je Avramović čiji je tim u poslednjih sedam mečeva sa Zvezdom upisao isto toliko poraza.

- I u tim utakmicama su jedne lopte rešavale. Bilo je raznoraznih situiacija. Oni su mentalno ispred nas što se tiče pobeda, ali nećemo pasti i nećemo se predati, makar ne ja sigurno. Mislim da možemo da preokrenemo ovo - zaključio je košarkaš crno-belih.

Naredna utakmica na programu je u sredu kada će Partizan biti domaćin. I ako bude bilo potrebe, treći odlučujući meč biće odigran u subotu, a crveno-beli će biti domaćin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike